0 oy
1,337 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)
Arkadaşlar daha önce hiç agda yaptırmadım. 39. Haftamdayim. Ilk doğumumda jilet ile genital bölge temizliği yapmıştım ama daha sonra dikişler kanama vs cok sikinti çektim. Acaba kuaförde agda yaptirmak mantikli olur mu? Cok acıdığı için hep korkarım ne tavsiye edersiniz? 
Gebelik haftası 39

6 Cevap

0 oy
(110 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Jiletle temixlendikten sonra neden sonrasında sıkıntı çektiniz. 
(43 puan)
Müdahale edemedim tuyler uzayınca da haliyle rahatsiz oldum. Bi daha oyle olmasını istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(406 puan)
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağda yaptırdım.. çok utandım ama yapacak bir şey yok. Ağda azaltti. 39+1 ik ben de
0 oy
(144 puan)
Canım evde ağda zor ama koaforde en fazla 2 dk suruyor kesinlikle tavsiye ederim 
(43 puan)
Ilk defa yaptıracağım. Internette araştırdım biraz kimisi cok acıdığı için yaptırmadan hemen bırakıp gidiyormuş
(144 puan)
İyi biryere gıdersen sorun olmaz canım hangi ildesin
(43 puan)
Yalovadayim buldum bi yer gideceğim bakalim
0 oy
(125 puan)
Kuaför ve ağda büyük kolaylık ben de çok utanıyordum ama  insan alışıyor .Onlar da alışık zaten. :) Jilet beni kasindiriyor ve sertlesyiriyordu tüylerimi .Kişiden kişiye göre değişir tabi.Kolay doğumlar dilerim.
(43 puan)
Çok teşekkür ederim. Lazere gidiyordum  ama hamilelikte ötürü ara verdim oyle olunca haliyle jiletle yaptim çünkü ağrı esigim Çok düşük. Lazerle de kendim yaoiyordum özel bölgeyi. Kesinlikle Çok çekiniyorum ama jiletle kasintisi ve hemen tekrar tüyleri cikartmasi doğumda endişelendiriyor beni. Üstelik kuaföre hiç gitmedim. Ne yapacağımı gercekten bilmiyorum.
0 oy
(235 puan)
Bence mutlaka kuaföre git çok rahat ve temiz kalıyor rahat edersin bir beş dk acısına katlanırsin sonrası çok rahat o kadar da acımıyor bende lazere gidiyorum hamile kalınca bıraktım evde kendim bir şekilde hal ettim 37 haftalık ağdaya gittim belki doğum olur diye şu an 39+2 gene ufak tefek var kuaför çok uzak kendim jiletle mi yapsam kufore gitmeye değmez az olduğu için diyorum çok kararsızim
(161 puan)
Ufak tefek çıkanlara jilet vurma bence gidene kadar daha da uzar eldivenle temizlemeni tavsiye ederim
0 oy
(813 puan)
Eczanede zararsız soğutucu spreyler var. Kısa süreli uyuşukluk veriyor. Ondan alın öyle gidin kuaföre.. Birde sandığın gibi çok acımıyor. Pudra falan döküyorlar. Kendin alınca acıyor ama kuafö de acımıyor. Bende sürekli giderim. Tertemiz oluyor. 
(43 puan)
Soğutucu sprey alabilirim aslindaa Ay cok ikna oldum teşekkür ederim

İlgili sorular

651,472 soru

3,429,159 cevap

4,261,689 yorum

184,128 üye

...