0 oy
384 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (53 puan)
Kizlar merhaba ilk hamileligim oldugu icin asiri tecrubesizim yenidogan bebege acaba pisik kremi, sampuani, kiyafetlerini ne ile yikanak gerek granur sabun deniliyor ama bebekler icin olan yumusaticilari kullaniyormusunuz hangi markalari tercih ediyorsunuz acaba 
Gebelik haftası 33

4 Cevap

0 oy
(554 puan)
İnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var orda ürünlerde içerik arastırması yapıp güvenli olanları paylaşıyor aradığınız her seyi bulabilirsiniz
(53 puan)
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan)
Dalan roxy aldim hem cok guzel hemde uygun..dalininde pembe kapakli bahar ninnisi yazani aldim yumusatici olarak.bazen ev silerken suya dokuyorum tum ev bebek kokuyor :)
(53 puan)
Evet bende dalani duymustum teşekkür ederim
0 oy
(737 puan)
Pişik kremi sudocrem, şampuan dalin, deterjan dalin sıvı deterjan yumuşatıcı dalin kullandım hep. Ben çok memnun kaldım. Annemin yanına gittikçe de duru doğal granül sabun kullandık ondan da çok memnun kaldım. 
(53 puan)
Teşekkürler
(737 puan)
Rica ederim ne demek.
0 oy
(1,617 puan)
Pisik kremi sampuan vucut losyonu falan mustela aldim. Yumusatici kullanmayacagim. Deterjan dalan zeytinyagli matik granul aldim. Burda erimiyor diyenler olmus ben hic oyle bir problem yasamadim cok guzel eridi. Kokusu da hafif ama guzel.zaten kokulu olmasini istemiyorum. 
(53 puan)
Mustela markasindsn memnun musunuz peki  yumusatici kullanmamak mi gerekiyor acaba
(1,617 puan)
Bebegim henuz dogmadigi icin kullanamadim mustelayi henuz. Bebeklere uygun yumusaticilar var aslinda ama benim aldigim granul sabun da guzel kokuyor ve yumusacik oldu.
(53 puan)
Teşekkür ederim Allah sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi ins.

650,361 soru

3,424,708 cevap

4,256,919 yorum

183,783 üye

...