0 oy
326 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (139 puan)
düzenledi
Merhaba 4+0dayım. Betam adet günümde 58di. Cumartesi günü 15te test vermiştim. Pazar sabah 8.30 da verdim 190dı. Henüz üçüncü testi yapmadım. Sürekli kahverengi lekelenmem var zaten adetimden 3 gün önce başladı. Son zamanlarda kahverengi leke azaldı ama pıhtılar geliyor kahverengi. Önemli görmedim. Bugün afedersiniz kabız olmuşum. Tuvalet esnasında kendimi zorlayınca kanamam oldu az miktar ve pıhtı geldi onunla birlikte. Tuvaletten çıktığımda artık ne kanamam var şuan ne de kahverengi leke. Arada sırada kasık ve belime giren hafif ağrılardan başka da ağrım yok. Sizce bir problem olabilir mi? Henüz kese de görmedik erken farkettiğimiz için... 
Gebelik haftası 4+0

6 Cevap

0 oy
(2,793 puan)
düzenledi
Bence sen doktoruna git ultrasonda bi baksınlar bebeğe duruyo mu diye. Bu kadar pıhtı gelmesi normal değil lekelenme falan kimyasal gebelliğe dönüşmüş olabilir inşallah bi sey yoktur. Ne diyim ki? Önemli görmedim diyosun bi de.
(139 puan)
Az evvel size cevap vermiştim önem ile alakalı. Onun dışında pazartesi günü yani 2 gün önce gittiğimde değer artışın güzel dedi ama alttan ultrasonla hiçbir şey görmedi. Beklemekten başka çare yok dedi. Hatta progestan istedim başkası olsa verir ama ben uygun görmüyorum dedi. Muhtemelen genetik bir problem varsa ne yaparsan yap o bebek düşer, ama tutunacaksa sağlıklı ise, vücut onu bırakmaz düşüncesinde. Sürekli dinleniyorum ve oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Cuma günü randevum var, bakalım.
-Reklam-
0 oy
(1,124 puan)
Yani kanama görünce hemen acile koşman gerekiyordu hadi kahverengi lekelenme yerleşme olabilir ama kanama hiç normal değil 
(139 puan)
Çok değil ama oldu az biraz. Doktor bana adet kanı gibi ya da daha fazlasını görmeden. Ya da 2 kat ağrı çekmeden gelme dedi. Ondan acile gitmiyorum.
(1,124 puan)
Böyle saçmalık mı olur düşük olabilir Dr un nasıl kanaman artarsa gel yoksa gelme diyebilir tamam ağrı dayanilmayacak gibi olmadan gidilmezde  kanama gördüğün gibi gitmen lazım.
0 oy
(3,331 puan)
Canim leke normal olabilir ama pıhtı degil doktora git sen bi 
(139 puan)
Pıhtı canımı sıktı işte ben de anlamıyorum. Çok yoruldum. Tekrar gideceğim doktora inşallah.
(3,331 puan)
Acil gitmen gerekiyor. Bende de 1inci ve 3uncu hamileligimde kanama oldu ama pıhtı değildi. Düşük yapmadıysan progeston falan verir dr git bi hemen
0 oy
(1,718 puan)
Kuzucum son adet tarihin ne zaman di senin 25 Ağustos mu? bence doktora görün mutlaka bebek yerlesmistr çoktan.gelen pıhtı yerleşme kanaması  olmayabilir.acike git bı görün belki üstüne görme dediklerini olmussundr.mutlaka bir doktor baksn hadi inşallah kötü bişey yoktur :(
(139 puan)
Geçen pazartesi alttan ultrasonla baktı bir şey göremedi. Betan güzel artmış ama bekleyeceksin dedi. Cuma gününe randevum var ben de onu bekliyorum. Çünkü adet kanı gibi kan görmediğin ve sancın da adetten fazla olmadığı sürece gelme dedi.
(139 puan)
Evet son adetim 25 ağustos. Yumurtlama ise 6 Eylül 8 Eylül gibi bir şey. Ovülasyon ile takip ediyordum.
(1,718 puan)
Kuzucum ne zaman test vermistn betan kaçtı şimdi istersen tekrar ver bı baktr nolur nolmaz
0 oy
(1,597 puan)
Pıhtılari da önemli görmeyen ne bileyim bacım koş bı acile bak bunlar anormal durumlar genelde . 
(139 puan)
Doktordan dolayı önemli görmedim.
0 oy
(400 puan)
Bence doktora gözükün benim ilk ay pıhtı gibi akıntı gibi kanamam oldu düşük tehlikesi denildi progestan yazdı bide hemen acilden iğne vuruldum ihmal etmeyin sizde .
(400 puan)
Yani ben tam bilemem ama 25 gunluk hamilesin demişti doktor bana ilk gittiğimde özele o zaman sordu kanaman varmı vardı ama demedim hafif hafif dediğim gibiydi yani akinti gibi kendiside dedi zaten ilk gebeliğin düşüğün daha önce olmamış bekle biraz dedi diğer ay gittim sordu tekrar kanaman oldu mu dedi evet dedim ilaç yazdı canım . Yani ilk 25 gunluk hamilesin dediğinde kesemi gorememisti ultrasonla zorla gördü ama kesin sonuç için alttan muayene etti ve dedi ki yüzde yüz gebelik var ama sağlıklı mı değil mi bilemeyiz dedi kkalp atışını duyana kadar yani .
(139 puan)
Anladım benim doktorum da beklemekten başka çare yok kese de nerede olduğunu bile göremedim değerin güzel artmış dedi o kadar. Kahve minik pıhtıları birkaç gündür görüyordum sonra kesildi. Kahverengi leke de kesildi. Tuvalette kendimi zorlayınca işte hafif bir kan gördüm ilk defa. Daha önce hiç canlı kırmızı görmedim. İşte bir de küçük bir pıhtı gördüm. Tırnak kadar. Kasık ağrım ve bel ağrım hafif arada bir geliyor. Ay ne zor işlermiş ya. Dert ediyorum diye de bana evhamlısın çok takıyorsun diyorlar. Çok saçma. Neyse bugün de acile gideceğim inşaallah bir sorun yoktur. Benim şuan adet dönemim. Adetimin 5. günü aslında. Ondandır diyorlar. Sen bir ay ara ara kanama gördükten sonra mı progestan kullanmaya başladın?
(400 puan)
Canım zaten ilk pıhtı olarak gelmişti benim de minicik kan gibi sonra akıntıyla gelmeye başladı yani . Valla bende çok dert ettim bana da dediler ama yapacak birşey yok yani elimizde değil . Adet günü gelebilir diyorlar ama bende yumurtlama dönemi geldi adet dönemi kaşık ağrım olurdu. 25 günlükken ara ara geliyordu senin bahsettigin tarzda pıhtı gibi ama kahverengi görmedim hiç daha sonra akıntı gibi yoğunlaştı öyle doktora dedim . İkinci ayına demiştim yani
(139 puan)
Tamam Allah razı olsun. Çok çok çok teşekkür ederim!
(400 puan)
Senden de canım . Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 594 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.
1 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde kuubraa_clk (2 puan) sordu
0 oy
0 cevap 91 göst.

649,027 soru

3,419,646 cevap

4,250,926 yorum

183,451 üye

...