0 oy
630 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Kizlar hamileliğimin başından beri karnim hic bir zaman cok buyumedi hep kucuktu. Ama dedim ki içimden bi dur 30. Haftaya gel baktim yine küçük 34 e geleyim dedim yine kucuk su an 36 haftaligim sanki 7 aylik karni gibi dogurcam nerdeyse. Neden boyle zayıf olanlara bakiyorum onlarin bile bu haftalarda baya öne dogru büyüyor. Foto koyamiyorum ama inanin cok küçük. Ilginç olan su ki doktora gidiyorum kilosu boyu hep iyi cikiyor. Haraketleri desenix Masallah çok iyi. Kafs kol hep elime geliyor. Ama aynaya baktigimda bebek nerde kilosu 2500 olan bir bebek nasıl sığıyor bu kucucuk alana cidden moralim bozuluyor en son 34. Haftada gittim 2500 dedi doktor. Kizlsr boyle kucik karni olan var mi.
Gebelik haftası 36 +3

12 Cevap

0 oy
(282 puan)
:) suan  resmen kendi yazacağımı okudum .bnde 36 haftalik olacam yarn insallah .Basindan belli karnim kucuk hala cok kucuk voleybol topundan kucuk sjsjsjs masallah diyim demek buyuk olsaydi hic yapamaZdm cnk bu halimle zorlaniyorm 46 ile hamile kaldm suan 61 kiloyum bebegmde 2400 kilosu . Ic karnim genis oldugu icinmis ve hamile olmadan oncede doktorum demisti hamile kalirsan belli etmez cnk bunyen boyle . Annemde boyleymis :) 
-Reklam-
0 oy
(1,779 puan)
Bende öyleyim canım ilk gebeliğim de 38 e kadar resmen karnım 5 aylık gibiydi otobüs minibüse binerdim yer veren olmazdi o kadar ki yoktu . Doktoruma sormuştum iç karin genişliği ile alakalı mi gülmüştü bana ole bisey yok kimisinin yapısı ile alakalı dedi . Şuan gene 23 hafta nerdeyse 5.5 aylık gebeyim herkes hani nerde dio :)
0 oy
(1,046 puan)
Ne güzel işte sevinin bu duruma bebeğin kilosuda ıyi bazılarının karnı 5 aylık ama sanki doğuracak gibi kocaman bende 4 ay bitti ama hiç çıkmadı benimde daha 
0 oy
(250 puan)
Aslında sevinmelisin güzel bişey benmde karnım fazla çıkmaz iç karnın geniş o yüzden eğer iç karnın geniş olmasaydı ve göbeğin fazla çıksaydı hep catlak olusurdu belki.
0 oy
(361 puan)
Kizzz benimkide çok küçük herkes diyo bebek nerde filan ama kilosu da iyi 33te gittim 2300du kilosu 34um şuan ama 6 aylık gibi karnım iç karınla alakalı birşey karın küçük olunca bebeğin de küçük olacağı anlama gelmez canım rabbim sağlık versin çatlaklarımız az ben seviniyorum bu duruma :)) bu haftalalardakilerin karnı oldukca çatlak 
0 oy
(162 puan)
Canım buna niye takılıyorsun yedinci ayımda beni dört aylık sanıyorlardı simdi bile çocuk nerede diye bana soruyorlar. Önemli olan haftalık gelişimi kilosu karnının büyüklüğü küçüklüğü bir önemi yok. Evet biraz geç büyünce pekte hamile gibi hissedemiyor insan. Ama ben böyle olmasından çok memnunum. 37. Haftayı bitircez. Çatlağım yok, kiyafet problemi yaşamadım uzun bir süre ve hep hareketli bir hamilelik geçirdim göbeğim engel olmadı. Bunlara hiç takilma herkesin vücut tipi karnı farklı. Bebek gelişimi iyiyse bunlar senin için avantaj bile.:)
0 oy
(176 puan)
Canım iç karnın büyük demekki. Herkesin karın yapısı aynı değil. Bebek haftasına göre uyumlu gitse sıkıntı yok zaten. İlk gebeligimde doğum yapınca ebe bana bu karından böyle bir bebek beklemiyodum dedi. Karınla bebeğin bı ilgisi yok. Hiç kafana takma bu durumu. Bebeğin kilosuda iyi masallah
0 oy
(469 puan)
Ne ilk gebeligimde çıktı doğru düzgün karnım ne ikincide şuan 36+3 oldum kaynanamla yolda yürürken kaynana gelin beraber mi hamile kaldınız diyip kaynanama doğum ne zaman diyorlar yapıyla alakalı yani :)
0 oy
(145 puan)
Ben de 36+4üm hastanedeyim doğum yapıcam herkes şaşırıyor 7 aylık sanıyor çok erken doğuruyosun diyolar diyorum 37 haftalığız şaşırıyolar iç karnımız geniş bizim ondan dolayı dışarı çok vermiyor sıkma canını bunun için
0 oy
(12 puan)
Bende 38+3 um hamile olduguma inanmiyorlar resmen ama doktor hersey normal diyor
0 oy
(577 puan)

Ben ikizlere hamileyken bile küçüktü karnim doğuma girdim ameliyathanede kimse inanmadı ikiz olduğuna açın da bakalim dedim ne çıkacak :angel:

0 oy
(26 puan)
Neden moralinizi bozuyorsunuz ki ne güzel tüm kontrolleri sağlıklı geçmiş,doktor bir sıkıntı yok demiş :) Herkesin vücut yapısı aynı değil,kimilerinin iç karnı geniş oluyor, karnı fazla çıkmıyor.Bu yüzden üzülmeyin :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
31 cevap 893 göst.
0 oy
11 cevap 581 göst.
0 oy
20 cevap 1,165 göst.

651,103 soru

3,427,615 cevap

4,260,177 yorum

184,028 üye

...