0 oy
336 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (309 puan)
kapalı

Herkeze Günaydın:) Güzel anneler bugün den ne haber, nasıl gidiyor herşey yorumları bekliyorum..cevaplicam biraz konuşmaya ihtiyacımız var diye düşünüyorum:'(;)<3:happy:

Gebelik haftası 39+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(101 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
39+6daha gelen giden yok beklemekteyim 
(309 puan)
:) bende valla bekliyorum.
(7 puan)
39+1 ne bir belirti ne sancı var 9 ay 10 gün dolduktan sonra ne olacak,bilmiyorum nstde bugun yine sancım çıkmadı
(309 puan)
Hmm ilk gebeliğin mi? Canm benim ilk gebeligim heyecanlıyım valla ne yalan söyleyeyim :) benim biraz sancım çıktı dün nstede ama hemen geçti doktor artarsa kanın gelirse veya suyun gelirse gelirse gelirsin acile dedi gelmessede bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.41 i geçerse suni sancı verecez dedi ;(
-Reklam-
0 oy
(268 puan)
39 haftaya  yeni  girmiş  durumdayiz  skntili  stres  suyum gelsin artık  diye sabırsızlanıyorum.. geceleri uyumak haram bel ağrısı dan uyuyamiyorum sancim  var ama nadir yalancı diyoruz.. hast gitmedim  henüz randevular dolu.. hareketleri  azaldı  sadece hafif kayıyor sanki.. hıçkırklqr  artıyor.. bakalım şimdilik bunlar ..,
(309 puan)
Bende almak istemiyorum inşallah kendi sancimizi evde rahat çekerek suyun gelmesiyle gideriz bakalm sende yürü duş al hurma ye doğuma bir hafta kala hurma yemek gerçekten çok faydaliymis. Bedene enerji veriyor ve açılmaya iyi geliyormuş canm doktor mutlaka yememi tavsiye etti bir haftadar yiyorum bende bana iyi geliyor,kendini iyi hissettirecek şeyler yap dua da et Allah tan hayırlısını işte herşey gönlünce olsun amin
(268 puan)
Teşekkür  ederim  bilgilerinizi  paylaştığınız  için  elimden  geldiğince spor  her şey  yapıyorum.. ama tık  yok  beklicez  inşaallah  amin amin ALLAH  razı olsun
(309 puan)
Allah hepimizden razı olsun inşallah canm Allah'a emanet ol.:)
(268 puan)
Sende kardeşim  ;)
(309 puan)
:)) ;))
0 oy
(354 puan)
Doğuma yakın agda yaptiracagim sizce kaçıncı haftada yaptırmaliyim
(309 puan)
Ben pazartesi günü yapacam valla komple heryerimi
Doğuma bir hafta kala yap vence
(268 puan)
Kaçıncı  hafta  diye bir şey yk ki  son  aylarinda  her zaman  temiz olman şart.. ben 30. Haftadan  itibaran 39 kadar  hep  bakımlı  olmaua çalıştım  ne olur ne olmaz  diye  ebem  söylemişti  sık sık  temizliğine  dikkat et diye ..
(309 puan)
Aynn canm doğru söylüyorsun bizde zaten herzamn bakimliyiz sadece son iki ayimizda biraz zorlandık hamilelikte o yüzden yapamadık ağdayi bende kendi adıma söylüyorum son haftama bıraktım.zaten hamilelikte çok uykusuz sancılı ve gergin oluyoruz bide bu sitresli günlerimde ağda yapmak istemedim.
(268 puan)
Haklisiniz  ama son  aylara gelince  kendine  bakım yapacam  dediginiz an sanki  gerçekten  gelecekmiş  gibi  sklmadan  gergin  olmadan  hemencecik  yapmak  gerekir  o zman  insan heyecanlı  oluyor sonra  rahatlıyor..
(309 puan)
Evet valla aslında öyle ne zamn geleceği de belli olmuyor her an tedbirli olmalıyız.benimde ilk hamileliğim valla heyecanlıyım :) bu dünyaya bir evlat yetiştirmekten daha güzel bir Duygu olduğunu düşünmüyorum gerçekten mucize gibi birşey anne evlat ilişkisi koşulsuz birbirimizi sevmektir hiçbir karşılık beklemeden.gercekten çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin.:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 204 göst.
27 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mus2007 (52 puan) sordu
0 oy
2 cevap 240 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
0 cevap 106 göst.

650,161 soru

3,423,907 cevap

4,255,936 yorum

183,741 üye

...