0 oy
324 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (2 puan)
Hamileyim ama Hala asi olmadim asi olan var mi varsa Zarari oldumu
Gebelik haftası 16

5 Cevap

+1 oy
(571 puan)

Bunu kimse şuan söyleyemez hemen etki edecek bişey değil bence.. ilerde çıkar diye düşünüyorum.Okadar çok korkmama rağmen vurulmuyorum malesef :( 

-Reklam-
0 oy
(869 puan)
Allaha şükür 31 haftalık hamileyim ne kızıma nede bana bi zararı olmadı canım. 
0 oy
(856 puan)
Gayet iyiyim canım 7 senedir tüp bebek tedavisi oluyordum herkes sakın aşı olma çocuğun olmaz dedi ben iki dozuda biontec yaptırdıktan iki ay sonra 13.tup denememde gebe kaldım .şimdi hak çıkarsa 3. Dozuda yaptıracağım bebeğim antikorlu doğsun diye.
0 oy
(248 puan)
Bende olmadim 36 haftalik oldum ama dogumdan sonra olurum belki
0 oy
(67 puan)
Aşının Faz3 çalışmaları bitmedi o yüzden deney aşamasında bir sıvı.Kısa vadede sorun gözükmüyor olabilir ama Orta ve uzun vadedeki zararları hakkında hiç bir veri yok. Benim kronik rahatsızlığım var beni de çok korkuttular kovit olursan ölürsün diye. 2 kere kovit geçirdim şükür gripten daha hafif geçti. Bebeğimde 3 ve 9 aylıkken geçirdi şükür Bi sıkıntı olmadı. Televizyon izleyip kendinizi korkutmayın.çok büyük bir algı çalışması var. Sürekli mutasyona uğrayan virüsün aşısı olmaz. Bağışıklığı mızı güçlü tutucaz o kadar. 
(67 puan)
Ben normal kovitte mutasyonlu kovitte geçirdim. Mutasyonlu daha hafifti. Ben doğal bağışıklık kazandım.herkes bir şekilde geçirip bağışıklık kazanacak. Bu şekilde bitecek. 8 ayda bulunan deneme aşamasında olan bana ve yavruma bir şey olursa kimsenin sorumluluk kabul etmediği bir sıvıyı hangi akla hizmet olayım? Daha bugün TV de çıktı yok bebeklere yanlışlıkla kovit aşısı yapmışlar. - 70 derecede durması gereken aşıyla karıştırmışlar. Sonuçlarına bakacaklarmış. Ağzından kaçırdı bay proföser hepimizi kobay olarak kullanıyorlar. Bunlara nasıl güvenelim de canımızı emanet edelim
(67 puan)
Gebelerde de yeterli izlem yok. Yakın zamanda aşının yan etkilerinden çevremde bir sürü insan yaşamını yitirdi. Kovitte ölen görmedim 8+8 ilaç ve aşıdan ölen gördüm. Bu açıklama daha başlangıç foyoları ortaya çıkacak daha. Sonra pişman olmamak için aşı yaptırmayın. Aşının ve yan etkilerinin geri dönüşü yok. Rabbim hepimize basiret versin feraset versin. Yoksa bu televizyonla uyutuyorlar hepimizi. Rabbim ümmeti Muhammede yardım etsin. Sırf Bi faydam olur mu diye yazıyorum. Tarihte talidomid faciası var yine doktorların gebelere yazdığı bir ilaç ve sonuç binlerce engelli çocuk. Rabbim esirgesin cümlemizi.
(67 puan)
Sağlık bakanlığının yayınladığı kısa vadeli verilerdir. Orta ve uzun vadede ne olacağı belli değil. Amiiin Rabbim yavrularımızı ve bizi her türlü şerden korusun.
(67 puan)
Teşekkür ederim tek tek araştırıp yazmışsınız. Bende inceleyeceğim. Bir kaç gün proğrama bakamadım cevabınızı yeni gördüm. İnsanın canı kanı olunca tabiki de en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Basit bir parolu yutarken bile tereddüt ediyoruz mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Kimse çocuklara zarar vermesin.

656,818 soru

3,449,848 cevap

4,285,751 yorum

185,521 üye

...