0 oy
181 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
Selam kızlar bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? 4 haftalikken iki kese göründü  6 haftalikken 3 ama biri dolu yani bir tane embriyo var. Kalp atışını duyamadık.  Diğer keselerde sonrasında bebek oluşur mu? Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
Gebelik haftası 7

1 cevap

0 oy
(906 puan)
Ben de üçüz gebeyim 5 haftamda ikiz 6 haftamda üçüz olduğunu öğrendim kalp atışlarını ozmn da duyduk en kucugununn ki biraz net değildi ama şükür vardı yani kimisi 8 haftayı falan buluyo kalp atışını duymak geç döllenme den kaynaklı olabilir 
(27 puan)
İnşallah öyledir doktor çok korkuttu beni. Haftaya tekrar gidicem İnşallah duyarız
(2,287 puan)
Ayy ne kadar güzel nasıl mutlu olmussunuzdur öğrendiğinizde:))
(906 puan)
Evet çok güzel bı duygu çok şükür rabbim nasip etti. O nasıl bı doktormus ben şok olduğum halde eşimle benjmke oturup doktorum gulusup eğlendi yani gelicek ay gelmeyin 4 çıkar vs diye beni  güldürmek için ama korkma alicagi nefesleri varsa ne yaorsan yap yani hicbisey olmaz ama ddgm gibi 8 haftayı falann bulabiliyomus  kalp atışını duymak . .
(27 puan)
Bana olursa da sağlıksız bir bebek olur dedi yani sürekli  korkuttu suan stresten hastalandım. Beklemek çok zor belirsizlikte zor insallah kalp atışını duyarım çok dua bekliyorum hamiş anneler
(906 puan)
Ya kısmet kader bana üçüzler yat dediler  falan filan yok engelli olur yok düşer yok kalp atışı olmaz vs okadar olumsuz yorum aldım ki 12 haftamda perinatolojiye gönderdi alalım birini dedi yani ama risk hep vardır olursa da takmaman lazım heleki hicbirseyi gözünden sakınma  korktuğun şey daha çabuk başına geliyo kolay değil evet ama rabbim neylerse güzel eyler zamana bırak hiç takma sadece bu haftalarda dikkat et tutunma zamanları ve elinden geldiğince dinlen ayağını dik havaya uzan yani.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
7 cevap 323 göst.
0 oy
5 cevap 390 göst.

654,622 soru

3,441,312 cevap

4,275,133 yorum

184,944 üye

...