0 oy
307 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (555 puan)
20. Haftaya yeni girdik karnımda sancım var adet sancısı gibi Bi de belim ağrıyor.karantinadayım doktora da gidemiyorum. Rahim falan genişliyor ya bu haftalarda normal mi böyle sancılanmam
Gebelik haftası 20

3 Cevap

0 oy
(244 puan)
Canım sen bi doktora git istersen Benim de öyle sancılarım vardı gittim yatışım yapıldı nstde sancım çıkıyordu ilaç felan verdiler ciğer geliştirici iğne yaptılar çok şükür 1 haftadır daha iyiyim böyle şeyleri aksatmaya gelmiyor 
(555 puan)
Erken doğum için mi yapıldı yatışınız
(244 puan)
Evet çok korktum daha 29 haftalıktı çok şükür sancılarım azaldı
-Reklam-
0 oy
(64 puan)
Bu durumun süresi önemli yanı genel geçer bir ağrı mi yoksa uzun süreli mı? Ve ne şiddette. Ama ne olursa olsun acil bir durum sizinki. Karantinada da olsanız çift maske takip kesinlikle gidin doktora. Hamilelikte hicbir ağrı leke kanama hafife alınmamalı. Buradaki yorumlardan bağımsız olarak acile gitmenizi tavsiye ederim içiniz rahat etmiş olur :)
(555 puan)
Çok şiddetli değil ve lekelenme kanama falan hiçbirşey yok. Acile gitmek için de ambulansı çağırmam lazım kendim gidince ceza yazıyorlar ne şartta olursa olsun.
(64 puan)
O halde kendinizi sürekli kontrol edin. Ağrılarınızı  ve şiddetini. Bir de dus almanızı öneririm eğer rahim büyümesi sebebiyleyse rahatlatır sıcak su. Bende de oluyordu ama bel ağrısı olmadı o nedenle acile gidin dedim. Bel ağrısı olunca durum değişiyor. Bir de adet gününüz yaklaştı ise o zaman da ağrı olur o haftalarda. Ya da idrar yolu enfeksiyonunda da aynı belirtiler olabiliyor.  Hepsi ihtimal yanı. Bana kalırsa ambulans çağırın nst bağlarlar çünkü bel ağrısı ve sanci var. Kendinizi bebeğinizi tehlikeye atmayın. Rabbim şifa versin inşallah.
0 oy
(2,768 puan)
Kan yoksa sorun yok canim rahim büyüyor bebeğin gelişiyor korkma
(555 puan)
Yok çok şükür. Lekelenme de yok.

İlgili bir soru bulunamadı

653,294 soru

3,436,329 cevap

4,269,795 yorum

184,623 üye

...