0 oy
358 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (254 puan)
Hanımlar yenı doğan için hangi bebek şampuanı kullandınız. Dalin göz yakıyor mu 
Gebelik haftası 15

8 Cevap

0 oy
(1,098 puan)
Mustela aldım memnunum canım göz yakmıyor
-Reklam-
0 oy
(423 puan)
Şampuan dalin almayında. Hem iyi şeyler duymadım hakkında , hem bende bikaç zararlı olabilecek şey gözlemledim. Sadece bir öneri. Eczanede satılıyor olması da sizi yanıltmasın

Dalin sabunla hiçbirşeyle çıkmayan bir leke vardı tesadüfen onunla yıkadım ve çıktı şok oldum. Zararını o şekilde anladım. Bir yerde de dökülmüş valiz deki elbiseleri eritmiş olarak okumuştum.

Ben Lr diye bir marka kullanıyorum. Ve zararsız olduğuna inanıyorum. Kendim neredeyse tüm ürünlerini kullanıyorum içecekleri hapları dahil. Bebeğime de kullanmayı düşünüyorum.içeriğinde aloevera oranları çok fazla..

www.aloeverayildizi.com

  Araştırabilirsiniz. Gerçekten fiyatlar pahalı geliyor insanlara ama aldığım kremleri bile sürekli kullandığım halde bitmiyor maşallah :) kalitesine göre fiyatları ucuz bile bence. Güvenilir marka ve sitedir. (Çocuk şampuanı saçları çok güzel yapıyor. Ablamın kızının tüy gibiydi saçları şimdi maşallah kıvır kıvır upuzun) (not :dalin den uzak durun. Diğer markaları bilmiyorum.)
0 oy
(162 puan)
E bebegin baby me yenidoğan şampuanıni aldım memnun kalmazsam mustela alacağım. Şimdiden çok pahalı bir şey almak istemedim. Ama çevremde kullanan çoğu kişi de memnun.
(1,528 puan)
Içeriği de temiz diye okumuştum. Bende onunla mustela arasında kararsız kaldim
(162 puan)
Kullanan arkadaşlarım konak bile oluşmadı dedi arkadaslarimaa güvenerekten aldım ama beğenmezsem mustela en iyisi mecbur alıcam. Ayrıca baby me losyonunuda öneriyorlar. Onu da aldım. Bebek yağı zararliymis losyon alın dediler.
0 oy
(570 puan)

image

BEN BUNDAN ALICAM. MUSTELA KULLANIYODUM ÇOK GÜZEL AMA PAHALI BUNU MÜHENDİSİN OĞLU VE TUNALI HAYAT SAYFASI ÖNERDİ İÇERİĞİ TEMIZ VE ÇOK UYGUN
0 oy
(1,023 puan)
Bende naturalive in yeni doğan paketini Alicam sampuan pişik kremi çamaşır deterjanı falan
0 oy
(689 puan)
Minidolin aldım içeriği temiz 
0 oy
(758 puan)
Incia ya da mustela dusunuyorum, dalin in egzama yaptigini soyluyolar genelde icerigide temiz degil
0 oy
(75 puan)
Ben de mustela düşünüyodum ama siveno da ayni şekilde zararli madde içermiyo fiyati da daha uygun diye onu tercih ettim. instagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var.içerik inceliyo bakabilirsiniz siz de

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 84 göst.
25 Kasım 2023 Doğum kategorisinde bermalllll (219 puan) sordu

651,471 soru

3,429,153 cevap

4,261,682 yorum

184,128 üye

...