0 oy
384 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
kapalı
Şöyle anlatayım ben aşı oldum eve geldikten sonra ateşim çıktı yataklara düştüm kollarım ayaklarım tutmuyor şiddetli baş ağrısı üşüme ve karın krampları ne uyuyabilidim ne yemek yiyebildim en son hastanelik oldum serum yedikten sonra biraz toparladım ama hala uyuyamıyorum bunyemden dolayı mı böyle oldu sizce ?
Gebelik haftası 19+5
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(51 puan)
Yaa bende yarın olcam daha ilk... Gerçekten çok korkuyorum.... Sağlam insanı etkiliyor biz şuan hamişler olarak enfeksiyona çok acık haldeyiz. Bağışıklığımz oldukça düşük... Şuan iyi misin peki?.. Bünyeden dolayıdır kime sorsam farklı şeyler yaşamışlar. 
(38 puan)
Gebeliğinin kaçıncı haftasındasın canım herkesin farklı oluyor kesinlikle ama kime sorsam bu kadar etkilenmemiş belki de benim bünyem kaldırmadı yani korkma yavaş yavaş geçiyor bende şuan sadece kollarım ve ayaklarım tutmuyor bide ara sıra ateş
(51 puan)
14+3 Bende senin gibi olurum muhtemelen kalp rahatsızlığım var. Bağışıklık direncin hiç yok. ... Biz neyden bahsediyoruz hajshsh covid  miii yoksa hamilelik aşıları mı :D..
(38 puan)
Senin gebeliğin daha de erkenmiş de bağışıklıkla alakalı o zaman canım çarpıntı yapar tabii öngörülü de olmak istemem inşallah sadece hafif kol ağrısı yaşarsınız sadece hamilelik aşısının yan etkileri:)
(51 puan)
:)... Bakcaz artık . Allah bizi korusun
-Reklam-
0 oy
(1,087 puan)
Bende ilk dozda berbat oldum canım resmen sapır sapır ter bosaliyordu berbat biseydi kol ağrısı baş ağrısı bulantı hepsini yaşadım 1 hafta sürdü 
(38 puan)
Sana da geçmişler olsun bende mahfoldum Allah bir daha göstermesin
(1,087 puan)
İkinci doz bu kadar zor değil korkma canim
(38 puan)
Olacağımı sanmıyorum ama inşallah öyle olur canım çok sağol

649,021 soru

3,419,627 cevap

4,250,899 yorum

183,450 üye

...