0 oy
673 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde

Bilgisi olan yardımcı olur mu bir yerde okudum doğum yakınmış doğru mu 

Gebelik haftası 24.1

6 Cevap

0 oy
(4,314 puan)

Canim daha haftan cok erken enfeksiyon olabilr doktoruna danis mutlaka

-Reklam-
0 oy
(1,218 puan)

Yok canım öyle değil seninki enfeksiyondan benimki gebeliğinin basindan beri o şikayetim var doktoruna söyle onun için ilaç verir sana

0 oy
(1,461 puan)

Doktorunuza görünün buradan kimse bilemez ancak dogumun yakın olmasıyla bagdastıramadm zaten daha çok vaktinz var

0 oy
(493 puan)

Ben onu çok yaşıyorum hergün banyo yapan biriyim. Hergün kokudan rahatsız oluyorum. Doktor fitil veremem dedi bol bol turşu ye dedi sirke den dolayı kefir iç dedi yapmadım ikisi de bana uzak dün aynı durumu yaşayan bi tanıdığım ben sıkıntımı anlamamıştım sirke nasıl faydalı oldu diye konuştu ben de ne yaptın dedim siteyle oramı yıkadım dedim. Ben de ona başlayacağım. 

(195 puan)
Sirke cok etkili enfeksiyon ve mantara bile birebir 2 kez yapinca mantar bile geciyor ilac kullanmaktan daha yararli ayrica bebeğe her hangi bir etkisi yok. Ama sirkeyi biraz suyla kariştirin tek sirke zararli olabilir ve yara vs varsa biraz yakiyor hazirlikli olun :) duşta yapin biraz bekleyip yıkayin :)
Ayy inşallah geçer ya yarın ilk iş onu yapcam elma sirkesi ama demi
(195 puan)
Valla normalde elma sirkesi daha iyi sanirim ama gecenlerde evde yoktu üzüm sirkesi kullandim o da ayni etkiyi gosterdi bana yine de siz bilirsiniz :)
Tamam sağ ol canım inşallah işe yarar
(195 puan)
Inşallah  geçmiş olsun
0 oy
(92 puan)

Doktoruna danismanda fayda var enfeksiyon olabilir ona göre ilac verebilir 

0 oy

Doktora söyleyin koku varsa normal değildir o haftalarda benimde vardı ama kokusuz ilaç verildi şuan 311. Hafta bitiyor yine oldu doktorum şimdilik zararı yoksa sana beklesin dedi çünkü koku ve kaşıntı yapmıyor benimki sizde koku ve kaşıntı varsa doktorum bir litre suya 1 yemek kaşığı sirke koy onunla taharetlen demişti onu deneyebilirsiniz ama doktorunuza mutlaka sorun..

646,876 soru

3,411,913 cevap

4,241,475 yorum

182,851 üye

...