0 oy
250 göst.
Doğum kategorisinde (21 puan)

Mrb hanımlar hayırlısıyla bizde gün aldık pazartesi sezeryan olucak ama korkular var sezeryan kaç saat sürüyor eller bağlanıyor falan diyorlar sezeryan olanlar nasıl geçti nasıl oldu acaba çok merak ediyorum sonradan çok ağrı oluyormu ameliyattan sonra 

5 Cevap

0 oy
(1,198 puan)

Canım sakın kendini strese sokma. Sonuca odaklanmak bebeğini kucağına alacağın anı düşün. Bı saat uyuyormus gibi düşün sonra uyandığında mis kokulun yanı başında:-):-) tabi ağrın oluyor. Ama ona bakılırsa normal doğumda da ağrı var. Kendini sonuca odakla bebegini sağlıkla kucağına alırsan inşallah:-)

-Reklam-
0 oy

yeniden gösterildi

Ellermi baglaniyor o niyeymis :) ben sezeryan oldum en fazla yarim saat surer hicbi aci hissetmiyorsun. Spinaldi. Oturdum Belden igne vurdular  hissetmedim. Belden asagi uyustu yatirdilar sonra bitti gitti. Sonrasi da Oglum yogunbakimda diye hic oturmadimda hep hastanedeydim yurudum kostum yatmadim. Korkulcak bisey yok. 

0 oy
(127 puan)

Korkulacak bişey yok canım bende iki defa oldum ikisinde de belden uyuşturdular biri özel de biri devlette oldu evet  ellerimi  bağladılar çünkü kolumda serum var birinde tansiyon aleti vardı  ama bişey hissetmiyorsun 45 dakka falan sürüyor sonunda bebeğinın sesini duruyorsun hemşire getirip sana gösteriyor dünya lar senin oluyor benim şimdi üçüncü gebeligim allah nasip ederse yine sezeryan olacak canım 

(21 puan)
Peki hangisi daha iyi belden uyuşturma yoksa narkoZmu
(127 puan)
Narkoz u bilmiyorum canım çünkü Narkoz hiç almadım ama Narkoz alsan bebeğinın doğum anını ağlama sesini duymazsin odaya geldiğinde uyanınca görürsün onu
0 oy
(507 puan)

Sezeryanla korkulacak bı sey degil. Bazıları korkutuyor . Ben acil sezeryanla oldum . Beş dk ya var ya yoktu  bı iki soru soruldu sonra hop uyudum . Sedyeyle oda çikarken yavaş kendime geliyordum  .. Uyuanirken agrilari hisetim . Ama dayinilmiyacK gibi değil tabi. Ağrısız doğum olmaz tabi . Odaya geldikten hemen sonra bebeğimi temizleyip giydirip getirdiler. Onu kucağna aldimda sanki rüyadan uyandım.Sana tavsiye bol bol yürü ne kadar yürürsün o kadar çabuk iyileşir son. Hastanede bile yatakta durmadım. Uzanmak daha acı veriyordu bana. Eve geldim ilk üç gün zor oturup kalktım , bı hafta tek yardım aldım. Sonra toparlandım. Bünye meselesi bide. İnsallİn sende sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın.hayirli dogumlar.



0 oy
(1,660 puan)

Canim korkma tabiki ameliyat sonrasi agri oluyor ama cok uzun surmuyor. Yuruyebilirsin dediklerinde bol bol yurursen kisa sürede toparlanirsin. El bağlama olayinida yeni duydum vallahi. Benim belden igne vurdular. Ama onda bile uyuyayakalmisim. Yarim saat sürdü. Korkma yani. Allah in izni ile sonucu cok guzel bişe olduğu için Rabbim öyle guc veriyorki.

(21 puan)
Peki lavman yapiliyormu yada sonda takmak uyusturduklari zamanmi sondayi takıyorlar yoksa önceden mi
(1,660 puan)
Canim lavman yapmadilar ben bide acil sezeryan oldum yani hazirlikli degildim. Ona ragmen lavman yapmadilar. Belki randevulu olsam onceden lavman verirlerdi yada yeme icme derlerdi. Sondayida ameliyatta takmışlar sanirim cunku ameliyat oncesi yoktu cikinca vardi. Onuda bi süre sonra çıkardılar şükür bi sıkıntı olmadi. Ama yürü dedikleride bolca yürü. Cok faydası oluyor.
(21 puan)
Peki aciyormu sonda yada çıkartırken acidimi fazla korkularim var o yüzden herşey aklıma geliyor
(1,660 puan)
Yok canim acimadi zaten narkoz etkisi hemen geçmiyor. O yuzden hissetmedim cikartirlarken. Seni cok iyi anliyorum. Bende cok ama cok korkmustum. Ama Allah a şükür hic korktugum gibi olmadi.

İlgili bir soru bulunamadı

651,156 soru

3,427,843 cevap

4,260,431 yorum

184,041 üye

...