0 oy
213 göst.
Doğum kategorisinde (75 puan)
Merhabalar, 33+5 oldum bugün ama bikaç aydir mantarla uğraşıyorum. Çok fena bi durum gerçekten. Dogum esnasinda bebeğe enfeksiyon bulaşma riski olabiliyormus. Bu şekilde doğuma girip normal doğum yapan var mi? Yaptiysaniz bebekte herhangi bi sorun oldu mu? Sezaryen mi olmak zorunda kalırım mantar geçmezse?
Gebelik haftası 33+5

1 cevap

0 oy
(599 puan)
Neopenortan forte kullandiniz mi hiç ? Bende çok az miktarda vardı sarı yeşil akıntı. Donaxyl kullandım. Daha da arttı yeşil akıntı miktarı  iğrenç boyutlara geldi. Hemen Neopenortan forte yazdı doktor ikinci güne hicbirsey kalmadı. Çok şükür temizlendim iyice. 

Sadece su ve sabun ile vajina temizliği yapıyorum

İç çamaşırlarimi 90da yıkıyorum ve buharda ütülüyorum.  Bir doktorunuza danışın o ilacı belki faydası dokunur şifa olur. Çok geçmiş olsun.
(75 puan)
Doğumu planladiniz mi bu arada bunla ilgili bi şey dedi mi doktorunuz
(599 puan)
Benim doğum zaten sezeryanla olmak zorunda. Anal fissur problemim var iki doktorum da normal doğum olmaz riskli yırtık büyür dediler. Ama enfeksiyon bebek için her halükarda zararlı erken doğumu tetikliyormus gözüm çok korktu.
(75 puan)
Evet benim doktorum da suyun erken gelmesine sebep olabilir dedi ben de o yüzden korkuyorum en çok. Bir arkadaşıma da normal doğum olursa bebek kalıcı körlük yaşayabilir demiş. Bunlari duymak beni çok tedirgin etti.
(599 puan)
Ay Allah korusun kullandığımız ilaclar hemen şifa olsun da sağlıkla alalım bebeklerimizi kocagimiza:)
(75 puan)
Amin inşaallah :) size de Allah şifalar versin kolaylikla geçsin inşallah doğumunuz da :)
-Reklam-

650,890 soru

3,426,795 cevap

4,259,256 yorum

183,961 üye

...