0 oy
609 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (386 puan)
İyi akşamlar hanımlar. İlk gebeliğimde suyum küvette gelmişti ve 1-2 saat içindede doğum olmuştu  o yüzden suyun tam olarak nasıl geldiğini hatırlamıyorum. Duşta suyun altındayken gelirse ve ben bunu anlamazsam ne olur çok korkuyorum ya. Bebeğin boğulma gibi bir durumu olmaz demi.
Gebelik haftası 36+5

2 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
canim gelen su sicak ve anlamama durumun olmaz hep geliyor.. ztn az gelse kesse bebek bogulmaz bnm ilkinde suyum gelmedi 2. yeni dogum yaptim uyurken donuyordum geldi ve gareket ettikce gelmeye devm etti ve hastaneye gidene kdr baya geldi cok sukur bisi olmadi
(386 puan)
Son zamanlarda hep bunu takıyorum kafama ya anlamazsam bebeğim sussuz kalırsa boğulurmu diye. İnşallah anlarım canım.
-Reklam-
0 oy
(50 puan)
Sanmıyorum hissedersin suyun geldiğini çiş yapiyomus gibi bı his oluyomus zaten . Ama hissetmesende mühim değil.  Her hafta kontrole çağrıyo doktor kontrollerini aksatma . Benim ilk bebeğimin suyu bitmiş kontrole gittiğimde farkedildi ben hissetmemiştim az az gitmiş demekki . Kontrolde doktor baktı yatış verdi ve suni sancıyla doğum yapmıştım . Demekki 1 haftaya kadar sıkıntı yapmıyo olsa bana olurdu sanırım :)
(386 puan)
Ay inşallah anlarım canım. çok şükür bebeğine birşey olmamış
(50 puan)
Yok birsey olmadı çok şükür sadece anne karnında deri degistirmeye başlamış . Doktor bu 1 haftaya geçer dedi ve geçti de Allah'ım bebeklerimizi korusun inşallah sen yine de temkinli ol . Benim de en çok korktuğum şey banyoda yada tuvalette suyumun gelmesi çünkü ikisinde de anlayamam belki diye çok korkuyorum :)
(386 puan)
Allah bütün annelere yardımcı olsun. Bütün hamileliği hep böyle tedirgin geçiriyoruz. Gerçekten annelerin hakkı ödenmez
(50 puan)
Aynen öyle canım . Allah hiç bir anneyi bu yolda koymasın inşallah . Rabbim evlatlarimiza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin bizlere ❤️
(386 puan)
Amin amin amin inşallah

648,287 soru

3,417,118 cevap

4,247,857 yorum

183,257 üye

...