0 oy
423 göst.
Doğum kategorisinde (9 puan)
kapalı
Hepinize hayirli geceler hanimlar bende yeni dogum yapmis biriyim. Sadece bisey demek istiyorum surekli suyum mu geldi acaba doguruyormuyum? gibi postlar aciliyor ve genelde cevap olarak _ evde sancini cek suyun gelince doktora git oluyor _

Bu bana gore cok yalnis ilk hamilelik yasiyanlar tecrubesiz evet sormalari gayet normal olabilir. Ama ben 3 dogum yaptim 3. Sezeryan tup baglattim lakin diger ikisi de normal dogum yaptim ve sancilarimla gittim hastaneye suyumu dogum esnasinda catalda patlattilar hele 2. Dogumun sanci gelmesiyle dogum yapmam sadece 20 dk surdu. Abazilarinizin dedigi gibi evde sancimi cekip suyu bekleseydin evde dogururum. Sancisi olan birinin doktora gitmesi yada gidemiyorsa yanina birini cagirmasi daha iyi bu sanci ve dogumlar insandan insana degisebilir. Sadece bunu soylemek istedim. Rabbim hepinize saglikli kolay dogumlar nasip etsin. 
Gebelik haftası Dogdu
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(386 puan)
Canım senin ikinci sadece 20 dkk sürmüş diye yazmışsın. Suyun sancın açılman yokmuydu hiç farketmedin mi. Benimde haftalardır bir parmak açılmam var sürekli uzanıyordum ama bu son bir haftadır artık ayaklandım ve sürekli adet görüyormuşum gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. Birinci doğumum 20 saat sürmüştü 10 saatini evde çekip hastaneye gitmiştim ama sadece 1 cm açılma olmuştu. Bu ikincide haftalardır 1 cm açılma zaten var erken doğum rskide vardı ama birinci gibi şiddetli sancım olmadığı için hstaneye gitmek istemiyorum. Sence ne yapmalıyım. Yarın bi kontrole gitsemmi?
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 240 göst.
0 oy
1 cevap 203 göst.
+2 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 222 göst.

651,519 soru

3,429,366 cevap

4,261,907 yorum

184,141 üye

...