0 oy
931 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (309 puan)
Merhaba güzel anneler 2 3 gündür belimin orta kemiği sürekli ağrıyor her 7 8 dakkada bir birden şiddetli bir ağrı girip yavaşça çıkıyor,saat 09:00da kontrolüm var, bilmiyorum sanırım doğum baslicak öyle hissediyorum, bebeğim karnimda kendini su an futbol topu gibi sertleştirdi ne yapcam bilmiyorum 40+3 oldum ilk gebeliğim lütfen duanızı eksik etmeyin bende sızın için dua edicem inşallah canlarım benim.
Gebelik haftası 40+3

4 Cevap

0 oy
(287 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı ile kucağına al. 
(309 puan)
Aminn Allah razı olsun Allahım hepinizin yardımcı si olsun inşallah amin.
(287 puan)
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
(256 puan)
Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
(309 puan)
Allah razı olsun cnm benim şu an saatin geçmesini bekliyorum.
(256 puan)
Bitmiş günün zaten Hayırlısıyla al kucağına canım bol bol dua et şimdi
(309 puan)
:(((( korkuyorum inşallah güzel geçer aminnn sizin niye uyku tutmadı?
(256 puan)
Eşim işten geldi şimdi de o yüzden uyandım.. şükür iyiyim .. Korkma canım Rabbim yardım eder sonuna gelmişsin.. bı abdest al şükür namazı kıl sabah namazı geliyor.. için rahatlar.. bol bol kelime-i tevhid çek doğum yaparken bağış yap kendince hayırlısıyla kucağıma alayım Rabbim de bana güç kuvvet ver de..
(309 puan)
Amin çok güzel moral oldunuz ezan okunsun şimdi yavaştan kalkacam inşallah Allah razı olsun hostakalin.
(256 puan)
Senden de ALLAH razı olsun cnm Rabbim'e emanetsin.. bütün hamilelere evlat sahibi olmak isteyen herkesi dualarında unutma.. şimdiden ALLAH razı olsun
(309 puan)
Amin Allah sizden de razı olsun unutmam inşallah
 doktora gittim son adet tarihin ne dedi ben 20aralik dedim ozamn 40+3haftaliksin dedi ultrason a baktı bebeğin 36haftalik gözüküyor dedi, küçük gözüküyor dedi,ben dedim hocam iki gündür belimin orta kemiği sürekli ağrıyor dedim o doğum sancısı değil bebek hareket ettiği için ağrıyor dedi normal dedi cuma günü yine gel dedi.
(256 puan)
Neden bebek 4 hafta geride daha önce nasıldı ki bı anda mi 4 hafta geride kaldı
(309 puan)
Bilmiyorum saçma saçma konuşuyorlar şu an çok şiddetli ağrılarım oluyor yine her 7 8 dakkada bir birden
0 oy
(71 puan)
Hadi hayırlı olsun inşallah en sağlıkşı ve normal şekilde kucağına alırsın darısı sağlıklı normal bir şekilde benimde başıma nasıl heyecan vardır şimdi sende 
0 oy
(203 puan)
Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu korkma sen insan telaş stres yapınca daha zor oluyo bence allah dayanma gücü versin:)
(309 puan)
Amin Allah razı olsun doktora gittim son adet tarihin ne dedi ben 20aralik dedim ozamn 40+3haftaliksin dedi ultrason a baktı bebeğin 36haftalik gözüküyor dedi, küçük gözüküyor dedi,ben dedim hocam iki gündür belimin orta kemiği sürekli ağrıyor dedim o doğum sancısı değil bebek hareket ettiği için ağrıyor dedi normal dedi cuma günü yine gel dedi.

İlgili bir soru bulunamadı

651,102 soru

3,427,595 cevap

4,260,145 yorum

184,025 üye

...