0 oy
562 göst.
Doğum kategorisinde (163 puan)
Cuma günü sabah sezeryan olacağım inşallah, önerilerinize talibim :) 
Gebelik haftası 38

6 Cevap

0 oy
(33 puan)
Sezeryan denildi mi ilk aklıma gelen şey kendini üşütme ayaklarını hep sıcak tut yoksa ameliyat sonrası senin için kabusa döner.. inanılmaz şiddetli ağrıların olur dikislerinde ben çok çekmiştim dikkat etmiyordum ilk doğumum da ama o sancıları çekince aklım başıma geldi :)
(163 puan)
O zaman yanıma fazladan kalın çorap alayım :)
(141 puan)
Aynen ayaklar çok üşüyor
-Reklam-
0 oy
(5,600 puan)
Bol yürüyüş kayısı kompostosu  sıkmayan eşofman:) bide refakatçi çok önemli:) 
(163 puan)
Annemm:))
0 oy
(141 puan)
Sürekli yatmani tavsiye etmem çünkü daha sonra dikişlerin olduğu yer ayağa kalkınca sızlıyor benim iki sezeryanla oldu doktorum 8saat sonra hareket etmem gerektiğini ve kısa kısa da olsa ayağa kalkıp yürümem gerektiğini söyledi ve çok şükür sıkıntısız geçti inşallah sizinde öyle olur sağ salim kucağına almanı dilerim Rabbimden.
(163 puan)
Amin çok sağol hepimiz kolayca doğururuz inşallah :)
(442 puan)
Cnm ilk dogumum normldi bu sezryan oldu 4. gunum bende yatmiyorum gunduz yuruyom oturuom yatinca kalkmasi zor oluyor ya gece mecbur yatiom yana donemiom sabaha kadr duz yatiom sirtim kulunc olmus cok agrior aceba duz yattimdanmi oldu bide dikislerimde dolgunluk hissi var yururken geriliyor gbi oluyor kasinio hafif hafif
(141 puan)
Kaşınma  normal iyileştiği anlamına gelir uzun süre belini bükerek yürüyorsun ondan da olabilir biraz dik yürümeye caliş
0 oy
(332 puan)
Sezeryandan sonra sırtına yelek ayağına ćorap giymeyi unutma kendini sıcak tut. Doktorun izin verdiği zaman bol bol yürumeye gayret et ki gazını çabuk atasın ve çabuk toplanabilesin. Bol bol acı kahve ve bitter çikolata tüket ki baş ağrın olmasın. Bi de sütün hemen gelmeyebilir endişelenme. Ben duş almıştım öyle gelmişti sütüm
(332 puan)
Bende migren değil sinüzit var. Biz elektrikli kahve cezvelerinden almıştım su kaynatmak için ve kahve almıştık yanimıza. Eşim sağolsun bol bol yaptı içtim ve hiç baş ağrım olmadı. Doktorum da içmezsen bana 1 hafta sonra şiddetli baş ağrısıyla gelirsin demişti. Çok şükür hiç ağrım olmadı.
(163 puan)
Bunu söylediğiniz çok iyi oldu çok sağolun :)
(332 puan)
Rica ederim canım. Muhtemelen dikiş yerine su geçirmez bant yapıştırırlar. O yüzden duş alırken de hiç korkma. Ben hastanede duş almıştım. Bi de canım acıyo deyip yürumeyi ihmal etme aynı gün içinde merdiven inip çıkmaya başladım dediğim gibi ne gaz çıkarmada ne de tuvalete çıkmada hiç sorun yaşamadım. En büyük tavsiyelerim bunlar canım :)
(163 puan)
Mutlaka yapacağım bunları sonuç alınca da yazacağım size :)
(332 puan)
Inşallah canım benim de ikinci sezeryanım olcak 2 hafta sonra inşallah :)
0 oy
(183 puan)
En önemlisi yürümek sık sık yürüyün ki çabuk iyileşebilesiniz. Kayısı kompostosu için, Bol bol sıvı tüketin ilk hafta fazla katı beslenmemeye özen gösterin  ve usutmememye dikkat edin malum havalar da serinledi. Ben ilk dogumumda odama gelir gelmez doktorum hemen çorap giydirin demişti. Sizde ihmal etmeyin. 

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizede dua et sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun 
(163 puan)
Çok teşekkür ederim :))
0 oy
(51 puan)
Ameliyattan sonra muhakkak hergun evde pansuman olmalısınız yoksa çok geç iylesir benim doktorum bana dememisti pansuman ol die benimde bebeğim hasta olunca dikişlerin hiç takmadım hep bebeğimle ilgilendim ama sonradan çok pişman oldum dikişlerin çok kötü oldu çok şükür hergun pansuman yaptıktan sonra çok çabuk iyileşmeye başladılar. Birde amelyattan çıktıktan sonra kahve için sırt ağrısına çok iyi geliyo. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
(163 puan)
Sütsüz kahve değil mi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,246 göst.
0 oy
12 cevap 662 göst.
0 oy
43 cevap 1,972 göst.

651,517 soru

3,429,364 cevap

4,261,905 yorum

184,141 üye

...