0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Merhaba kızlar, gebelik şekeri ve bebek gelişiminde dolayı 6 ekimde doğum tarihine karar vercektik gebelik şekeri felan da olunca sezeryan olcaktı. 2 gündür kanamadan dolayı hastanede tutuyorlar ben ilk kahverengi leke, nişan felan zannetmiştim ama alttan muayene de kanama dediler. 

Kasılmadan dolayı yumuşama olursa felan kan gelebiliyor demişlerdi ama doktor net bişey demiyor bugün ağrı yoksa kanamanın durması gerekti, bugünde bakalım duruma diyor. 2 gün sadece kasılmayı önleyen tedavi ve ciğer geliştirici yaptılar. Doktor erken alacağını söylemedi zaten doktor ne derse yapıyorum ama çok huzursuzum nst ve usg de her şey normal çıkıyor. Yaşayan oldu mu acaba hiç? Tedirgin olmadan duramıyorum. Sorun yoksa neden olabilir iyice stres oluyorum. Bu tarz dönemden geçenler nasıl başa çıktınız acaba belki bir faydası olur tecrübelerinizin. 
Gebelik haftası 36+1

1 cevap

0 oy
(68 puan)
30 haftalıkken benim de kanamam oldu, sancı cikmadi herşey normaldi, ciğer geliştirici yapıldı iki gün hastanede yattım .ilaç serum derken kanamam azaldı ,  eve gelince de hiç kalkmadim sürekli yattım progestan fitil kullanmaya devam ettim .Çok şükür 38 hafta oluyoruz yarın sezeryanim var. 
(48 puan)
Allah sağlıklı birlikte uzun ömür versin inşallah çok güzel geçer doğumunuz :) Umarım benimde biter 3 gün olcak risk görmeyip gönderirler Çok sağ ol canım yorum için.
-Reklam-

649,713 soru

3,422,343 cevap

4,254,154 yorum

183,627 üye

...