0 oy
570 göst.
Doğum kategorisinde (273 puan)
Herkese merhabalar

Dilerim isteyen herkes bu müthiş duyguyu tadar. 

38+3 olarak sezeryan tarihini planlamistik. (Zorunlu)  Gece 4:30 gibi kalktığımda lekelenme olduğunu farkettim. Nişan mi acaba derken 2 saat sonra hastanedeydik. Nst de ilk defa sancılar görünüyordu. Biz o tarihi belirlemesekde o gün normal doğum baslayacakmis. Ben çok minik sancılar hissetmiştim gece ama doğumun başlayabileceğini düşünmemiştim. 9:00 da ameliyathaneye  girdim.  Daha önce ameliyat geçmişim vardı ama aynısı değilmiş :)  daha önce bir çok kişinin sonda önce mi sonra mı takılıyor sorularini görmüştüm. Narkoz öncesi muayene oldu  sonra sonda takıldı sonrasında narkoz verildi. Bebeğin narkozdan etkilenmemesi zaman kaybi olmaması önce takılması önemli. Yukarıya çıktığımda bebeğimin beni orda bekleyecegini düşünmüştüm ama doğum sonrası kontrolünde burnunun tıkalı olması nedeniyle rahat nefes alabilmesi için küvezde olduğunu öğrendim. 24 saat oksijen desteği sonraki 24 saat sadece küvezde oksijen desteği aldı ilk gün sadece 5 dk küvezde görebildim :(  2.  gün bir kere 3 gün iki kere emzirme yapabildim. Rahat emdiği için onayımızı  aldık  taburcu olduk. Eve onsuz dönmekten çok korkuyordum. Şükürler olsun birlikteyiz. Allah daha zor durumdaki bebislere annelere yardımcı olsun hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah bebislerinizi sizlere bağışlasin. 

Özel hastanede doğum yaptım. Hastanede en çok  ihtiyacım olan şeyler  göğüs pompasiydi. Bebeğim yanimda olmadığı için  sağıp göndermek gerekiyordu ben hem hastaneden kiraladım hem kendime ait olanı kullandım. Kivi marka almıştım gayet yeterli kullanımı kolaydi. "Zaten emzireceksin hastaneye pompa getirmeye gerek yok" diyenleri dinlemeyin derim. Biri dezenfekte ye gittiğimde diğerini kullandım bebeğim e zamanında ulaştırdık sütünü. Hastanede ped yatak koruyucu vs verildiği için kendime ait olanlari hiç kullanmadım. Göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi de çok önemli. 

Herkese sevgiler 
Gebelik haftası Doğdu

3 Cevap

0 oy
(445 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Sağlıkla kucağınıza almışsınız en önemlisi bu rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin inşallah :)
(273 puan)
Allah razı olsun hepimizin inşallah ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(302 puan)
Allah analı babalı büyütsün benimde 11 günüm kaldı darısı benim başıma tüm hamilelerin başına 
(273 puan)
Allah kolaylık versin, sağlıkla gelsin inşallah
0 oy
(203 puan)
Allah qnalı babalı büyütsün inşallah benimde sancılarım artsa hastaneye gitcem 10 dkda bi sancım gelio ve nişanım çok fazla gelio inşallah bende bu gece doğururum dua edin lütfen bana da :)
(273 puan)
Allah yardımcınız olsunnn Sağlıkla gelsin inşallah
(203 puan)
Amin inşallah

651,112 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...