0 oy
263 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (548 puan)

kızlar oglumun sağ kulagi testlerden gecmedi simdi 3aylikken yapilan bera testi var iki ay sonra ona girecek. sizlere sorum iki testten gecmeyip bera testinden gecen varmi. bide ne olur dua edin oglum o testten sorunsuz gecebilsin. simdiden Allah razi olsun hepinizden. kafama cok takip üzüluyorum. Rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar versin hicbir anne babayi evladi ile sınamasın rabbim.

2 Cevap

0 oy
(233 puan)
En son kac aylikken oldu test kulaginda sivi olabilir hemen kotu dusunmeyin sag kulagina dogru surekli yatir aksin varsa birsey genelde tek tarafli tam kayip olmaz cnm 3 ay fazla gibi geldi durmayabilir teste oncesinde niye goturmediniz 
(548 puan)
suan bir aylik canim. dogdugunda kulak tarama testine girdi gecmedi 15 gun sonra yine gel denildi surekli yika kir varsa aksin dediler surekli yikadim yine gecmedi. sonra bi ust cihaz varmis ona sevk ettiler onada gittik ondanda kaldi. en ust cihaz olan bera testine sevk ettiler oda  beyne elektrik dalgalari gonderdigi icin 3 aydan once tehlikeli oluyormus o  yuzden 3 aylikkn gel denildi.
(548 puan)
ha bide kulak burun bogaza giturdum kir varmi yokmu diye. kullak doktoruda kir yok kulagi açık dedi
(233 puan)
Anladim cnm sese tepki veriyormu peki kapi carpmasi felan bakiyomu o yone dogru.testi ben yaptigim icin soyluyorum iki kere gecemeyen bebekleri beraya yonlendiriyoruz.otoakustik emisyon testini gecemedi sanirim.
(233 puan)
Kir olmuyo zaten amniyo sivisi olabiliyo iki kulakmi gecemedi sagmi sadece
(548 puan)
sağ geçemedi sadece. o dediginiz test galiba anlına yanagina ve kulak arkasina bi bant yapistirim koblolarla mandal taktilar o sekilde kulagina cihaz koyup baktilar. sol ilk ve ikinci yapiln testten gecti fakat sag her iki yapilandan gecmedi o yuzden bera testine gonderdiler
(548 puan)
bebegimi saga yatirdigim zamn yuksek seste sıçrıyor ama sola yatirinca sol kulagi kapali oldugu icin tepki vermiyor.
(233 puan)
Anladim cnm tek tarafli isitme kaybi genelde az gorulur.kulak icin yapilacak baska birsey yok ne yazikki kulak cubuguyla felan temizlemeyin kiri geriye atiyo daha cok.zaten test sonucundan sonra doktorlar yonlendirir sizi umarim sonucunuz iyi olur.
(233 puan)
Ailenizde isitme kaybi olan varmi akraba evligi felan esinizle
(548 puan)
insaallah canim cok saol yorumlarin icin.
(548 puan)
Yakinlarimizda yada bizde isitme kaybi olan yok. biz akrabayiz fakat benm babamla esimin babasi kuzen oluyor. o yuzden olabilirmi bi fikrim yok.
-Reklam-
0 oy
(220 puan)

canım korkma bazi bebeklerin kulak yapısı farkli olabiliyormus o yuzdende gecmeme olabiliyormus

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.

668,282 soru

3,498,251 cevap

4,351,361 yorum

188,456 üye

...