0 oy
177 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
Merhaba anneler 26 haftalık hamileyim.Evim 2+1 ve çok küçük kendi gardrobumda yer yok, çocuğa mutlaka bir dolap almam gerekiyor ve yanında şifonyer ile yatağını da tam takım almaya karar verdim.Evet çocuk yatağı da yaramayacak ama sonradan eşyaların bölük pörçük olmasını istemediğim için ve yatağını uydurmak zorunda kalmayın diye.. yatak odam da küçük olduğu için yatağın kenarlarına anne yani sığmaz. Park yatak alıp onu 2 yıl kullanmayı düşünüyorum. Gerçi çocuk odasına ne zaman ayrılır bilmiyorum ama .. kendi odasına ayırdıktan sonra beşikte yatırmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten büyümüş olacak bir nebze .. odasına büyüyen mobilya beşik almak yerine yatak almayı düşünüyorum.. yatağın kenarlarına da kolaylıkla takip çıkarılabilen korumaliklardan alicam. Mobilya uzun ömürlü olsun diye düşündüm acikcasi bunları, çünkü bebek odaları çok fazla kullanılmıyor.. sizden de fikir almak istedim. Teşekkür ederim
Gebelik haftası 26

2 Cevap

0 oy
(171 puan)
Bence sadece bir dolap alın. Ben kocaman bir oda yaptım hiç bir işe yaramıyor. Yapmak istemediğim halde zorla yaptırdılar bebek eşyasını kız tarafı alıyor diye. Bir park yatak bir dolap yeter. 
(34 puan)
Dolabı koymak için zaten odayı boşaltmak zorundayım, oda boş kalacak
(180 puan)
Bebek eşyasını kız tarafımı alıyormus ne alakasi varya nerenin adetiymis o eşinin ailesi mi aldırdı senin ailene
(171 puan)
Evet öyleymiş onlar da. Gereksiz bir sürü eşya aldırdılar bebek odası görme yapılırmış. Tokat
-Reklam-
0 oy
(856 puan)
Ben letgo dan ikinci el oda takımını 850 TL ye aldım 150 de nakliye montaja verdim 1000 TL ye hallettim.Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah. Büyüyen beşik takımı. Sizde letgoda. Bakın bence bebek eşyası olunca zaten hiç eskimemis oluyor pırıl pırıl. Bolca stıkır yapıştırmış çocuk ılık suyla sildim hep yeni oldu. İçinde giydirince zaten mobilya görünmez bile. Tek beşikte baktım 200,250 civarıydı.

İlgili sorular

649,424 soru

3,421,221 cevap

4,252,894 yorum

183,543 üye

...