0 oy
686 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (10 puan)
Kızlar merhaba aralığın ilk haftası doğumum gözüküyor ama bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Sizce hemen almalımıyım yoksa bahara doğru mu alsam kışa denk geldiği için pek dışarı çıkamıcam gibi. Bir de hangi modelleri tavsiye ediyorsunuz hangileri daha uzun süre kullanışlı oluyor. 
Gebelik haftası 31

7 Cevap

+1 oy
(143 puan)
Ben 14. Haftada aldim cunku gittikce pahalaniyorlar aklimda durup zamlancagina evimde dursun dedim 
(423 puan)
Mantıklı. yeni yılda iyice artabilir.
-Reklam-
0 oy
(306 puan)
Bence de baharda falan almalısın dediğin gibi kışın bebekte küçük biyere çıkamazsın oyüzden ilerleyen zamanlarda alman daha iyi olur
0 oy
Kışın gezmeye gidilmez zaten,bence yaza doğru al
0 oy
(506 puan)
Canısı gittikçe pahalılaşıyo. Benim bir ay önce 1800 diye baktığım araba 2200 olmuş . O da kampanyalı. Erkenden incele al bence.evde dursa nocak. Bence al. Ben bu uygulamada sürekli travel sistemi kötüleyenleri gördüm. Gittim baktım hem ebebek ten hem civil den. Bazı markalarda Haklı millet. Travel sistemler katlanırken çok sıkıntılı ve ağır. Arabanın içindeki kısmı çıkarmadan katlayamıyorsun. Oda zor. Ama bazı travel sistemler güzel. Ebebekte joie marka var. Tek elle katlayabiliyorsun. İçindeki kısmı çıkarmaya gerek kalmadan tek defada katlanıyo ve hafif. Civilde de Pierre Cardin var çok hafif ve güzel. Benim önceliğim arabanın hafif ve kolay taşınabilir olması bu yüzden araştırmamı böyle yaptım. Ama sen güzel ve yüksek model olsun diyorsan Kraft marka traveller iyi bayağı. Ben bu kadar biliyorum canım. 
(423 puan)
Joie dediğiniz hangisi mesela benim beğendiğim joie litetrax 4 vardı. 3sene önce beğenmiştim hala o hoş geliyor bana ama başka varsa sizin beğendiğiniz onada bakarım. Gerçi 3 sene önce 1000 liraydı şimdi 3000
(10 puan)
Evet bende kolay taşınır olsun istiyorum
(506 puan)
@meriem Bende joie litetrax 4 aldım canım. Kullanmadım daha ama kumaşı da çok güzel. Tekerlek yapısı da. Bide ortasında kulpunu çekilce tek elle katlayabiliyorsun. İçini çıkarmadan. Tek elle taşınır.hafif. Yanlız ben travel sistem almadım. Trendyol dan travel sistem olmayanı vardı. Herşeyi aynı ama pusetsiz. 1500 TL ydi. Onu aldım. Ayrıyetten puset alcam. 2000 e mal olacak yani. Yine çok ucuz değil ama. İlk bebeğim diye aldım. Sonra da diğer çocuklarım için kullanırım diye.
(423 puan)
Hmm anladım canım sağol. Bende öyle düşünüyorum. İlkinde alırım birdaha hep kullanılır. Sağlam birşeye benziyor. Ebebek te baktık geçen biraz sürüşüde güzel pratik. Ocağa kadar alsam mı yeni yılda dahada artarmı fiyatı diye düşünüyorum.
0 oy
(530 puan)
Bence al dursun bir köşede,1 ayda bile fiyatlar akıl almıycak derecede oynuyor,seneye kim bilir kaç lira olacak.Benim bebeğimde kışın olacak nasipse, aldım şimdiden 
(10 puan)
Mantıklı aslında çok çabuk artıyor fiyatlar
0 oy
(1,528 puan)
Bende sizin gibi düşünüyorum. Zaten kışın dışarıya çıkamayız gibi. Ondan şimdilik sadece puset almayı planlıyorum 
0 oy
(560 puan)
Kışın fiyatlar biraz daha uygun oluyor.kafaniza yatan bisey bulursaniz alin..araba biraz tercih meselesi.ogluma e bebekten 3 yil once standart bi bebek arabasi almistim cok uyguna indirimden.ama arabamiz hachback hala kullaniyorum avmde falan ama bagajı kapliyor..katlamasi kullanmasi guzel ama bunu annemlere gittigimde kullanmak icin memlekete birakip kabin tip bebek arabalarindan alicam.aracimizi satmayi dusunmuyoruz oyuzden yeni bebek arabasinda onceligim bagajda az yer kaplayan mumkunse tekeri kucuk veya cikabiliyor olmali..hafif olmali tek elle acip kapanmali ve cift yonlu olmali.aradiginiz ozellikler varsa markanin cok onemi yok bence..indirimleri takip edip butcenize gore alirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,246 göst.
0 oy
10 cevap 652 göst.
18 Kasım 2019 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Rabia0667 (35 puan) sordu
0 oy
3 cevap 266 göst.
15 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gull21 (86 puan) sordu

648,294 soru

3,417,159 cevap

4,247,898 yorum

183,259 üye

...