0 oy
340 göst.
Doğum kategorisinde (38 puan)
Nişan gelmesi nedir hangi renk gelir?

Nişan geldikten ne zaman sonra doğum olur?

(Ilk dogum)
Gebelik haftası 38+3

3 Cevap

0 oy
(155 puan)
Kişiye göre değişir(miş) :))) nişan gelir gelmez doğum olacak diye bir şey yok dedi dün doktorumuz. Sancı bekliyoruz biz. 
(155 puan)
Beni 37 haftalık kontrol etti bir hafta oluyor işte o zaman 2 cm demişti kuzum. Ama rahim daha tam yumuşamamış dedi. Dün gittiğimde üç cm filan olmuş yumuşama da daha iyi olmuş dedi. Bebek başı baya inmiş oturmuş zaten. Geçen hafta nasıl incitmeden yaptı hiç kanama acıma olmadı ama bu hafta çok canım acıdı çünkü afedersin elini gezdirdi içerde. Sıyırdım orayı dedi. Neyi sıyırdı bilmiyorum acıdan soramadım :D eline kan bulaşmıştı, kanama olur korkma dedi gerçekten de lekelenme değil de baya nişan geldi oynadıktan sonra. Hala da o sümüksü yapışkan kanlı sıvı geliyor devam ediyor her lavabodan sonra. Yürüyüşe çıktım ben, inşallah kendi sancımızla gelirler. :)))
(69 puan)
Inwallah can evet menede ele baxanda eline qan deymiwdi mendede cox agritdi  yumwama var dedi uwaqin bawida baya enmiw dedi   inwallah dedi sancini gozluyek  dedim gozluyek deyirsiz gozluyek ama heleki hecne yoxdu az maz ara sira oluyor kasiklarim agriyir yeqinki oda canagin acilmagidi ondam agri olur inwallah can mende nerdivan in cik yerleri falan silirem ki digum kolay olsun
(155 puan)
Allah kolayca kurtarsın canım benim hepimizi. Sağlıkla alalım kucağımıza burdan güzel haberini alırım inş, aynı sayılır günümüz bakalım kim önce doğuracak :D bu arada benim de çok ağrıdı alt taraf dünden beri. Lavabodan çıkarken zorlandım. Dokunamıyorum sanki doğurmuş gibiyim :)
(69 puan)
Evet can inwallah eyni sayliriq sag salamat qurtaraq inwallah    mende senin   wad xeberni gozleyecem     ♡♡♡♡
(69 puan)
Salam necesiz   nece kecir gunlerin cox merak etdim  agrin varmi?
-Reklam-
0 oy
(708 puan)
2 doğum yaptım nişan falan gelmedi.nişan gelecek diye şartlandırma kendini canım.her bünyede her hamilelik farklılık gösterebiliyor.
0 oy
(55 puan)
Normalde soyle yazıyor sumuksu akıntılı akıskan kan ama benimki kan geldi sımdıde de acık renkte lekelenme seklinde geliyor belki kısıden kısıye degısıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 958 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
10 Kasım 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ckc (62 puan) sordu

648,631 soru

3,418,312 cevap

4,249,104 yorum

183,344 üye

...