0 oy
1,685 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (756 puan)

Soyleyin bakalim eşinizle nasıl tanıştınız :):)

18 Cevap

+1 oy
(2,563 puan)

Benim esim. Benim yan komsumdu. :D kaynana kılıkli ve babam ne kadar istemesede oo beni ben onu aldım o beni ben onu bastaci yaptım. 17 de ewlendim. Şuan 20 yasindayim. Aramızda 10 yaş var. Seviyozmu seviyoz işte. Düşe kalka ite ite ewlilik yürüyor . Rabbim herkese hayırlı eş .hayırlı ewlat nasip etsin. Sorunsuz evlilik yoktur illaki olur. Eşim pek sorunla baş etmeyi sewmez hep ben baş ederim. Önemli olanda bana göre bir erkek ewlilik yurutemiyosa kadın olarak bizim yuvamiza sahip cikmamiz gerek <3

Çok doğru soylemissin canim zaten yuvayi disi kus yapar :) Yas önemli değil bence önemli olan anlatabilmek. ALLAHIM ağıziniz tadını bozmasın :)
(2,563 puan)
Amin. Cümlemizin ağız tadı bozulmasın. :) ❤️
(756 puan)
Amin canim insAllah ☺
-Reklam-
0 oy

Cansın tatlış  iyi yapmışsın kapamakla :) 

(756 puan)
:) teşekkür ederim kuzum az once dusunemedim hamilelik ışte :) nasıl tanistin bakiyim esinle.
0 oy

Görücü usulü 5 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var 22 haftalık hamileyim 

(756 puan)
Allahim mutlu huzurlu yuva nasip etsin canm :) cocuklarinida sana bagislasin bizde 21 haftaligiz cinsiyeti nedir ?
Erkek buda amin cnn sizlerinde insallah
(756 puan)
Amin canim :) Bizde erkegiz oğluma arkadaş  çıktı :) Ne kadar güzel olmuş bir kizin var birde oglun olacak. Benim ilk bebism bu :)
(1,463 puan)
Aaa biz seninle aynyz bende 5 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var ve 25 haftalık hamileyim bu da kız inş:)
0 oy
(1,322 puan)

Babamin marketi vardi bn orda musterilere ilgilenrken esimde musteri olarak gelmisti orda begnmis snra tanistik 18 yasnda evlendim 4 yasinda bi kizm var simdi 25 haftalik bi kizim daha olacak :))

Allah mutlu mesut etsin canim :) Rabbim cocuklarinizida size bagislasin :)
(1,322 puan)
Aminn hepimizinkini
(756 puan)
Amin canım :)
0 oy
(846 puan)
düzenledi
. =)))) )))))))  ==) =))) 
Olsun canim vardır bir hayır Rabbim herkesin kismetine ne yazacağı hiç belli olmuyor çok çok mutlu ol ;)
0 oy
(78 puan)

Benimde biraz uydurma gibi gelicek ama bende rüyamda gördüm.:))

(756 puan)
Ayyy ne guzel ya RABBIM agizinizin tadını bozmasın :) Bebeginide sağlıkla al kucağına :) bende 21 haftaligim oglum olacak. Esimle internetten tanıştım çok tesaduflerimiz oldu herseyimiz bire bir ayniydi mesela ben güvenlik kursuna gidip sertifaka aldım esimde almış daha sonra wtsaptan beni eklediginde durumumda ALLAH VAR GAM YOK yazıyordu. Onda ise ALLAH VAR OTESI YOK yazıyordu yani baya bir çok şeyde ortak yönümüz vardı 13şubat 2016de tanıştık 15nisan 2018de evlendik :)
Pardon canim 15nisan 2017de evlendik dicektm :)
(78 puan)
Benim esimde beni netten görmüs ilk önce  ortak arkadasimiz var die cekinmis istek atamamiş bisey derim die  sonra rüya meselesi olunca  rahatlamiş  :))
Vardır herşeyde Bi hayir diye bosuna dememisler :) iyiki çıkmışlar eslerimiz karşımıza
(78 puan)
Aynen  cok şükür ki ckmişlar :))
0 oy
(609 puan)

Bnde ablamin yanina gelmistim annesiyle kuzeniz ama esimi hc tanimiyodum annesi bni aradi onun tlfnundan oda iki uc gun snra eski sevglisinin numarasina bnzetmis kizarak msjlar atti pesimi birak cinsindsn :) hc cvp vermedim numara yabnci yanls yazio galiba diye :) snra anlasldiki yanlslikla olmus tekrar msj atti faceden falan ozur diledi :) kafasina koymus sonra tavlicam diye :) tavladida yani :) vok ayrildik aileler istemedi falan 3 yil surdu evlendik eninde sonunda :) 15 haftalik hamileyim smdi cok mutluyum iyiki onunla evlenmisim :)

Vay be :) Rabbim mutlu mesut etsin canim bebeginide sağlıkla al kucağına :)
(609 puan)
Tesskkr cnm cumlemiznkini :)
0 oy

Şu an acayip az önceki soru neydi diye merak ettim:)

Yemek konusuydu canim :)
:)) anladım canım merak ettim nedense:)
Olabilir canim :)
0 oy
(407 puan)

Eşim o dönem taksiciydi. Taksiye bindiğimde nasıl güzel gülüyor ilk görüşte aşık oldum diyebilir çok sempatikti. Hiç konuşmadık ama dikiz aynasından ara söıra baktığını fark ediyordum. Inerken belki lazım olur diye kartını verdi. Bir kaç kere öylesine aramıştım geç saate kalınca kurstan dönmem. Telefon numaramı gördü bir cuma mesaj attı 2 3 ay sonra bende ona derken cumalar pazartesi oldu öylece konuşmaya başladık. Ayyy geçmişe gittim bi an nasil güzel günlerdi siz nasıl tanıştınız?

Bizimkisi çoook değişik oldu :) beni internetten eklemişti ben tanımıyorum n Bi ortak arkadas n bi tanıdık. Kabul etmeden sadece ? Diye msj atmıştım daha sonra baktım mesengerinizde ekli diyor ekli olmadığı halde ondada Hediye karakoc sizi rehberinde arattı yaziyomustu. Görünce şoklara girdim sonuçta tanımıyorum ben onu oda beni tesadüf eklemiş sonra yavaş yavaş konuşmaya başladık tesaduflerimiz çıktı aynı yerden güvenlik sertifikası almışız ayni zaman da watsaptaki durumumuz aynıydı tarihi bile aynıydı çok tesaduflerimiz oldu sonra görüştük 1 kez baktim içime sindi ddevam ederim diyodum 3uncu bulusmada annesiyle tanıştım 7inci buluşmamız nisan alışverişi oldu :) suan 1 buçuk senelik evliyiz.
(407 puan)
Masallah ya cok guzel rabbim daim eylesin mutlulugunuzu :)
0 oy
(126 puan)

Aynı yogunbakim da hemsireydik <3ve birbirimizi gördük zamanla aşık olduk evlendik:)

Alalh mutlu mesut etsin canim :)
Sağol canım :)
0 oy
(303 puan)

Bende memlekette gitmiştim izin zamanımda annenlere yardım için arkadaşımın düğünü vardı onun için alışverişe gitmiştik carşıda görmüş beni arkadaşımın amcasıymış bilmiyordum 1 saat beni izlemiş ben farkına bile varamadım sonra düğün zamanı geldi iznim bitiyordu arkadaşım için 2 gün daha kaldım o zaman tanıştık ablası aracı oldu zaten düğünde hangi tarafa gitsem peşimden geliyordu eşim şimdi evliyiz ve bir ogluşum olucak allahın izniyle 

Allah mutlu mesut etsin canim :) oglusunuzuda size bağışlasın benimde oglusum olcak  :)
(303 puan)
Tesekkur ederim canım rabbim senide ogluşuna kavuştursun sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim insAllah :)
0 oy

Birgün canım çok sıkkındır eşortmanlarımı giyip şapkamı taktım sahilde yürüyordum aynı erkeğe benzemiştim sonra bi yerde oturdum orda o halimle arkadaşım fark edip yanıma geldi hadi birlikte oturalım tek oturma diye ısrar etti nasip ya yok desemde çenesi durmadı neyse oturduk arkadaşım ben hiç unutmam şebnem diye bir bayan eşim ve arkadaşımın nişanlısı meğer bunlar eşime haber vermeden bu şebnemi ayarlamaya kalkmışlar ben tabi kimseyle ilgilenmiyorum o an ama eşim devamlı bana bakıyormuş şebnemde sürekli bana laf sokmaya çalışıyor maçtanmı geldin kadın dediğin bakımlı olur bu hal ne falan tek dediğim bak işine oldu sonra herkeze iyi geceler deyip kalktım eve geldim sabah iş için hazırlandım evden bir çıktım eşim karşımda akşam beni takip edip sabaha kadar kapının önünde beklemiş bir hafta hergün sabahladı sonra tanıştık anlaştık evlendik 15 yaşında bir oğlum 5.5yaşında bir kızım var ve şuandada 13haftalık hamileyim okadar düşük dış gebelik ameliyatı geçirmeme rağmen hiç sitemde bulunmadım eşim herzaman destek oldu tanıştığımız günden bu güne sevgimiz tutkumuz dahada arttı aşk hiç bitmedi tabiki tartışıp kavga ediyoruz ama bi şekilde dayanamayıp hemen barışıyoruz Allahım herkese mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin çoluk çocuğumuzu güzel ahlaklı yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim  karşımıza iyi insanları çıkartsın çocuklarımızı bizleri kötü insanların şerrinden korusun (yazım uzun oldu şimdiden özür dilerim)

0 oy
(44 puan)

Ilk okul arkadasiyiz eşimle benim 2nci evliliğim esimin ilk 7yaşında bu kızım var ayriliktan sonra annemle yaşamaya karar verdim 2yil sonra faceden çocukluk arkadaşım nasılsın diye bir msjla başladı suan 4yıllık evliyiz 11haftalık hamileyim 

0 oy
(414 puan)

Az önceki soruda ne wardı ki canım kapattın merak ettim

0 oy
(155 puan)

Otobüste otobüste tanıştık üstelik eşimin yaninda başka bi kadın vardı ben kitap okuyodum eşim beni görmüş beğenmiş tam iniyordu eli omzuma çarptı pardon özür dilerim falan dedi daha sonra beni çok araştırmış nerde oturuyorum nerde okuyorum adımı falan ama bisy bulamamış daha sonra facebokktan mesaj attı tanıdın mi bni diye bnde tersledim daha sonra konuştuk 3 sene arkadaş kaldık ve ben 15 yaşındaydım tanistigimizda şuan 19 yaşındayım bir senelik evliyoz

0 oy
(30 puan)

Ben eşimin işinde çalışıyordum orada tanıştık 

0 oy
(779 puan)

Annem babam boşanmasıyla dedemin yanına karsa gittik 14 yaşında annemin dayısının torunu da yeni askerden gelmiş beni ćok beyenmiş sağolsun ben zaten o ara bi boşluktaydim onun sevgisi bana umut oldu güven oldu konuştuk anlaştık birbirimizi tanıdık çok sevdik karsta bursaya çalışmaya geldi 4 sene sonra 18 yaşında aileler de öğrendi nişan oldu 19 yaşında dügünümüz oldu 20 yaşında oğlumu kucağıma aldım 25 yaşındayım şimdi 16+6 hamileyim ikinci cennet kuşumu bekliyorum çok şükür Rabbime allah  herkesin yuvasına huzur sağlık  ve  bereket  mutluluk agız taıdıyla gecim nasip etsin evlatlarımızı salih saliha  kullar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah 

0 oy
(414 puan)

Biz üniversiteden arkadaşız. O üst sınıftandı ama okula pek uğramazdı. Bende ek kontenjanla yerleşmiştim okula sonradan. Sonradan geldiğim için olsa gerek dikkat çekmişim. Biraz ben baktım biraz o baktı. O sırada bende bi seçenek daha vardı arkadaşım dediki sen diğerini seç bence bundan adam olmaz baksana gelen sarılıyo giden sarılıyo dedi. Dışardan bakınca gerçekten de öyleydi yani ( bu nerde kızlar orda fln gelen giden buna yılışıyo fln yok sewgilimden ayrıldımlar hikayelerfln ) hal böyle olunca benimde ilgimi çekti tabi. Sonra muhabbete başladık o laf sokup bişiler öğrenmeye çalışıyodu bende öyle. Bi gün dersteydik onun tlfnundan müzik açim dedim şifresi wardı ama şifresini sadece benim bildiğimi ben bilmiyodum açtım baktım benimle çıkarmısın yazıyodu. Bende üzüldüm başkasına yazmıştır die fln. Bi kağıda farklı bi alfabeyle içimdekileri döküyodum bende. Benimle çıkarmısın yazmışsın bu soruyu bana soruyo olsaydın cewabım ewet olurdu fln yazmıştım. Sonra geldi kağıdı önümden çekip aldı çözemez zaten die rahattım sonradan oda cewap yazınca anladım ki çözmüş :) o şekilde de öle olaylar ilerledi. O üniversite bitti ben başka üniversiteye başladım o askerlikti işti derken 9 sene üstüne ewlendik şimdi 2 yıllık ewliyiz 38 haftalıkta hamileyim :) biraz uzun olmuş ama kırpa kırpa anca bu kadar kısaldı yani :))

648,008 soru

3,415,878 cevap

4,246,350 yorum

183,163 üye

...