0 oy
300 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (991 puan)
kapalı
Bir kaç gün önce hareketini net hissettim hemde 2 gün üst üste ama son 1 2 günde neredeyse hiç hissetmiyorum çikolata yiyorum yada başka enerji dolu yiyecekler yine de tık yok bu sabaha karşı hissettim henüz bu saate kadar hareket yok 18 haftamda başlamıştım hissetmeye çok ara ara tabi hergün değil böyle bir anda hareketi hissedip daha sonra hissetmemek normal mi her zaman çok hareket etmezmi yada çoğu zaman uyuyor olabilir mi acaba endişe edecek bişey varmı? 
Gebelik haftası 19+0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(162 puan)
O haftalarda hareketleri çok istikrarlı olmuyor. Ben 25. Haftamdayim hala aynı şeyi yaşadığım oluyor. Bir gün çok hareketli bir gün çok nadir hareket ediyor. Doktoruma sordum son 1 ay hareketlerini takip edeceksin şu an bununla kafanı yorma dedi.
(991 puan)
Sizinde mi ilk gebelik acaba genelde ilk gebelikler de çok geç hissetme oluyor muş
-Reklam-
0 oy
(251 puan)

Daha çok erken canm bn 20 haftada hsstmeye basladm endişe etme :)

(991 puan)
Çok teşekkür ederim o günde biraz yordum kendimi acaba dedim bişey mi oldu zarar mı verdim bir anda kesilince hareketi korktum sanıyorum ki hep böyle hareketli olacak tecrübesizlik :)
(251 puan)
Mesela canm ilerleyen günlerde ole birsey olursa tatlı şeyler yiyip sol tarafına uzan bn hep ole yapardm
(991 puan)
Bide öyle deneyeyim çok teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
Her ihtimale karşı doktora git derim 
(991 puan)
Teşekkür ederim 2 gün sonra kontrolum var inşlh bir sorun yoktur :(
İnşallah canım Rabbim korktuğumuzu başımıza getirmesin inşallah sağ Salim sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi

649,618 soru

3,421,992 cevap

4,253,742 yorum

183,603 üye

...