0 oy
928 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (120 puan)
Arkadaşlar herkese merhaba benim gibi 4 aylık olupta karnı çıkmayan var mı ya da normal mi bilemedim ki kimisi şaşırıyor kimisi iç karnın geniştir diye sizce neden ? 
Gebelik haftası 17+3

15 Cevap

0 oy
(355 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ic karinla alakasi yok canjm 4 aylik kimsenin karni belli olmuyo. Genelde 6 dan sonra kendini belli eder. Ve birden bire buyur bebek. 
-Reklam-
+1 oy
(251 puan)
Daha çok minik canm bnmde 20 haftada çıkmaya başladı:)
(120 puan)
Bencede normal ama herkes neden hala karnın çıkmadı diye söyleyince insan bi eğilip bakıyo cidden göbüşüne ☺️
(251 puan)
Ay ewt herkes birsey söyler bn hic umursamadım inan cikar dedm ;)))
0 oy
(97 puan)
Yani genetiktir iç karnınız geniştir vs vs bunları bilmeyecek kadar cidden cahil misiniz sırf hava olsun diye yaziyosunuz buraya şu platformu düzgün kullanın ya 
(64 puan)
Belkide sohbet edecek kimsesi olmadığı için yaziyordur görmek istemediğiniz sorulara neden cevap veriyorsunuz sırf azarlamış olmak için mi?
(1,984 puan)
Ay sanane millet ne saçma şeyler soruyoda bumu dert oldu size? Ayrıca niye hava atsın yani hava atilxak bişey mi sanki daha çok moralim bozuluyo benimde insanlar sürekli niye karnin yok,yok gerçekten hamilemisin sapır saçma şeyler soyluyolar
(1,257 puan)
Ne saçma bir cevap, asıl siz cahil olduğunuzu bu yorumla kanıtlamış oldunuz.
0 oy
(77 puan)
Benimde yoktu hatta 5 aydan sonra artık hamile olduğum belli oldu  bol bişi giydiğim zaman yine herkes ee nerde karnın diye soruyolardı şimdi 37 haftalık hamileyim kilo almadım kimse inanmıyor 9 ayın içinde olduğumun demekki iç karınla alakalı bir durum 
0 oy
(1,984 puan)
Bennn:) iç karnım geniş büyük ihtimal hala belli olmuyor
0 oy
(1,597 puan)
19+0 benimde yok . Karnın olması önemli değil içinde bebek olsun yeter :)
0 oy
(258 puan)
Kişiden kişiye değişiyor canım bende 16 haftalığım az bişe çıktı dışardan bakınca anlaşılmıyor. Büyük ihtimalle iç karnın büyüktür çok normal böyle şeyleri kafaya takmayalım sağlıklı olsunda karnımız çıkmasada olur. 3 aylık birini görmüştüm karnı 6 7 aylık gibiydi neden benim ki öyle değil diye düşünüp duruyordum sonra vazgeçtim sağlıklı olsunda dedim. Her hamile bayan gibi sizde istersiniz ki karnınız çıksın onu sevin ama bazen olmuyor iç karın büyük olunca :) 
0 oy
(445 puan)
Evet canım iç karnın genişse çıkmayabilir benim 10. Haftalarda çıktı hemen herkes iç karnın dar muhtemelen diyor :)
0 oy
(49 puan)
Bende 4 aylık hamileyim misafirim vardı bu gün hamile olduğumu anlamadılar bile söyledim şok oldular benim de karnım hiç yok hatta ilk gebeliğimde doğumhaneye girdim sancım vardı hemşire bağırdı bana hemen dişari çik buraya sadece gebeler girebilir diye.:))
0 oy
(386 puan)

9 aylık hamileyim benimde çok yok :) komşum bugün diyor niye karnın çok büyümemiş. İlk hamileliğimdede top gibi yuvarlak olmuştum çok kilo almıştım. Her hamilelik farklı oluyor. İlkinde çok fazla belliydi ama bu ikincide çok küçük. Önemli olan sağlıklı olmaları

0 oy
(643 puan)
Benimde 18. Haftadan sonra çıkmaya başladı. 

Inan şuan hareket edemiyorum:) 
0 oy
(416 puan)
Valla benim de karnım yoktu. 15 haftalıkken karnım sırtıma yapışmış gibiydi dümdüzdü. 6 ıncı ayından sonra çıkmaya başladı şuan 8 aylık olduk maşallah taşıyamıyorum bi an önce zamanın geçmesini istiyorum baya ağırlaştım. Yani diycem o ki dert etme büyüyor :) 
0 oy
(26 puan)
Normal bendede 5den sonra belli oldu
0 oy
(443 puan)
Canım 24+1hamileyim ve karnım hic yok 
(26 puan)
Aslinda oyle olunca daha hafif hiss eder bence insan ben 31+6 baya büyüdü çorabımı giyemiyorum zorluk çekiyorum
0 oy
(248 puan)
Benim altinci aydan sonra cikmaya başlar canim ki doguma az kaldi senin nerende bebek diyen bile var

İlgili bir soru bulunamadı

651,240 soru

3,428,232 cevap

4,260,753 yorum

184,071 üye

...