0 oy
245 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
Bügün kanamam başladı adet sancısı gibi Sancım var kahve çamur gibi leke geliyo doktorumu aradım hemen bu igneyi yazdı vuruldum sancılarım ve lekem devam ediyor 6+6 olduk ama hala kalp atışını duymadık çok üzülüyorum değerlerim beta hcg değerlerim tam 2 kat artmadı %35 artı gecen cuma gittim doktor pek olumlu konuşmadı ama korkutmadıda 12 senedir doktorum olduğu için bütün başımdan geçenleri biliyor moral vermeye çalıştı ama ilk baktı pek olumlu konuşmadı kesen 10 mm olmuş dedi yolk kesen oluşmuş dedi acaba bebek canlanmadan öldümü çok üzülüyorum sadece allahtan bir umut bir mucize bekliyorum umudum tükendi bu 3. Üst üste düşmesi inşallah bunu rabbim bana bağışlar tek sizden istediğim dua ne olur bana dua edin yarın doktora gideceğim çok üzgünüm ne kadar üzgün olduğumu anlatamam birde benim diğer çoçuklarımda mide bulantısından hastanelik olurum halsizlik olurdu bunda hiç mide bulantımda yok ne olur allahım bir mucize  ne olur dua edin tek istedigim dua sizden hamilesiniz birinizin duası tutar inşallah
Gebelik haftası 6+6

3 Cevap

0 oy
(503 puan)
Mide bulantısı bende hiç olmadı proluton iğne iyi gelir inşallah merak etme.Hayat bir imtihan Allah diğer çocuklarını bağışlasın.
(27 puan)
Amin cnm amin yarın gideceğim bakalım doktor ne diyecek
-Reklam-
0 oy
Canm herkeste ve her hamileliginde mide bulantisi veya baska bi belirti olacak diye bisey yok uzülme sakin ol benimde riskim var haftada bir o igneden vuruluyorum tuvalet harici kalkma ayagi bol su ic doktorun verdigi tarihte git hastaneye belki daha kucuktur diye kalp atisi duyulmadı rabbim yardimcin olsun insallahh ❤
(27 puan)
İnşallah duyarım cnm teşekkürler güzel moralin için yarın gideceğim doktora
Haber ver bize icin rahat olsun ❣
0 oy
(169 puan)
Ben de 10 haftalığım bir kaç gün önce yaşadım aynısını sadece sancım yoktu. Çok üzücü korkutucu Allah kimseye yaşatmasın. İğnelerle durdu benimki şükür. İlk gittiğim doktor pek ümitlenme dedi kanama çoktu çünkü. Kalbini duyduk şükür. Sonra ayaga bile kalkma wc hariç dedi. Ve ben eve geldim bol su içtim ve dua ettim. Çünkü o an başka kimse sizi anlamıyor. Allaha kalbinin en derininden dua et. Ağlama stres yapma ama çok dua et. Üç gün sonra başka doktora gittim. İlk doktor yüzde elli düşer derken, ikinci doktorum düşük tehliken bile yok bebek gayet iyi dedi. Çünkü Allah çok büyük.. Üç gün içinde her şey değişti. İnşallah sana da iyi gelir iğneler ve lütfen bol dua et. Bir de ne olursa olsun unutma ki eğer bir bebeğin rızkı varsa Allah ömür vermişse onu senden kimse alamaz,eğer rızkı yoksa pamuklara sarsan boş. İnançlı ol ve umudunu yitirme. Güzel haberlerini bekliyoruz.. 
(27 puan)
İnşallah cnm inşallah inan allah kalbimi bağladım tevekkül onun ama sancılarım şimdi tekrar başladı iğnenin üzerinden daha 12 saat geçmedi sancıyla beraberde lekelenme umudum kalamadı artık sanırım bilmiyorum.
(169 puan)
Canım benim Allahtan ümit kesilmez doktorum bana bi kaç gün lekelenme olabilir bile demişti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 273 göst.
5 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Leyla042 (1,634 puan) sordu
0 oy
7 cevap 325 göst.
8 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rosee (603 puan) sordu
0 oy
4 cevap 387 göst.
17 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde SnmA (28 puan) sordu
0 oy
9 cevap 522 göst.
31 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 132412 (17 puan) sordu

652,968 soru

3,435,078 cevap

4,268,363 yorum

184,541 üye

...