0 oy
836 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (26 puan)
Merhaba rahim ağzı kısalığı olup sürekli yatanlar nasıl uzanıyorsanız? Ayağınızın altında yastık var mı? Birde nasıl zaman geçiyor?
Gebelik haftası 23+5

7 Cevap

0 oy
(1,023 puan)
Ben birşey sorabilir miyim acaba rahim ağzı kisaligini hangi şikayetleri izle anladılar yada rutin muayenede mi anlasildi
(26 puan)
Ayrıntılı ultrason da ölçülüyor
(1,023 puan)
Anladım teşekkürler
(418 puan)
Benim karın ağrım bel ağrım ve azıcık kan görüp gittim erken doğum riskini öğrendik
(26 puan)
Geçmiş olsun kaç haftaliksiniz
(418 puan)
26+6 haftalık
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Öncelikle geçmiş olsun . 33 haftalık oldum ve erken doğum sancılarım başladı. Rahim ağzı kısalığı olduğunu da söyledi doktor . Daha bugün kontrole gittim ve tuvalet dışında kesinlikle kalkmamalisim dedi. Sürekli yatıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum. Vaktini bu şekilde geçiriyorum. İnsan sıkılıyor tâbi ama en azından geçici bir süreç. Ayağımın altina yastık koymuyorum öyle mi yapmak gerekiyor ? Sadece arada doğrulur gibi yatıyorum ama göbeğim sıkıştığı için rahat edemiyorum.
0 oy
(80 puan)
Bende dikisligim. Sürekli yatıyorum doktor bana kalçanın altına yastık koy dedi hafif yükseklt diye. Çünkü benim suyum cok assagidayms. Arkadaşlarım gelip gidiyor sıkılmayım diye dizilere sardım. Annemde kalıyorum kalkamıyorum diye.
(26 puan)
Kaç haftalık oldunuz?
(80 puan)
Suan 21+2
0 oy
(878 puan)
Rahim ağzı uzunluğumda sorun yok ama ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Kalp hastalığım da var baştan beri hep yatıyorum 30+3 oldum daha da dikkat ediyorum şimdi. 

Hep sola yatıyorum ama sol tarafım bazen çok ağrıyor arada sağa da yatıyorum ama vücut alışmış rahat edemiyorum öylede rabbim yardımcımız olsun inşallah canım zor sürekli yatmak çok şükür az kaldı. Insallah sağlıkla kucağımıza alırız.
0 oy
(418 puan)
Ben hep sol tarafıma yatmaya çalışıyorum sol tarafım çürüdü artık bide erken doğum riski azalsın die kalçadan iğne vurduruyorum sola yatıp baskı yaptıkça sol bacağım fena ağrıyor. Burdaki yorumlar bana da fikir olsun 
0 oy
(13 puan)
Merhaba rahim ağzı kısalıgı bende de var sürekli yatıyorum doktorum bana kalçanın altından ayaklarının dibine kadar yastıq diz dedi bende öyle yapıyorum. Sırt üstü çok uyumamaya dikkat ediyorum sol ve sag tarafa uyumaya çalışıyorum
0 oy
(1,617 puan)
20. Haftamdan beri yatiyorum 34. Haftamdayim. Ilk 1 ay hep yattim. Sonra surekli yatmadim. Ufak tefek yemektir toz almaktir yaptim. Yavas yavas dinlene dinlene yapiyorum hem de vakit gecirmis oluyorum. Dizi izledim bi donem. 3 4 kitap okudum bu surecte. 28den sonra alisverislere basladim, yikamadir yerlestirmedir onlarla 1 2 hafta oyalandim. Yasarken gecmiyor gibiydi ama simdi bakinca gecmis diyorum. Yastik falan hic kullanmadim.
(26 puan)
Dikişli değilsiniz di mi? Bir de uzunluk kaçtı? İnşallah bende o haftaları görürüm
(1,617 puan)
Dikisliyim 20. Haftamda acil serklaj oldum 28mm ve hunilesme ile. 25. Haftamda dikisime kadar tekrar hunilesmem oldu. Ayni sekilde devam ediyor. Gorursunuz merak etmeyin. Ilaclarinizi duzenli kullanin. Sabredin. Guzel gunler gorecegiz bizler de insallah.

651,149 soru

3,427,836 cevap

4,260,425 yorum

184,041 üye

...