0 oy
287 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (445 puan)

Merhaba arkadaslar. Beni sezeryana cagirdilar ve ben cok korkuyorim . Anesteziden korkuyorum.  Dogum esnasinda bana bisey olmasindan korkuyorum .. lutfen biraz moral verir misiniz. Ozellikle belden uyuşma hakkimda cok korkuyorum

Gebelik haftası 37

6 Cevap

0 oy
(1,112 puan)

Özeldemi olcan cnm hiç korkma Allahına sığın duanı et kalbini ferah tut melekler doğum bitene kadar anneyle bebeğin yanında durur doğum bştince bebeği sana şimdiki meleğine yani trslim edip görevlerini tamamlar giderler rahat ol korkma dualarla git hastaneye inş sağ salim sağlıcakla al yavrunu kucağına:))

-Reklam-
0 oy
(495 puan)

Risk normal dogumda da var sezeryandaki gibi merak etme korma hic bir sey olmaz neden sezeryan?

(445 puan)
Ilk yavrumda sezeryan oldugu icim
0 oy
(513 puan)

Belden iğne yaptırma canım tamamen uyutsunlarr. Doğum sırasında endişelenme birşey olmaz ama doğumdan sonra dikkat etmen gerekecek dikişlerden dolayı.

(192 puan)
Ya ben normal dogumdan korkuyorum. Tamamen uyutmalarj benimde isime gelir. Yari uyuyuncada sanki herseyi hissetcekmisim gibi  korkuyorum. Uyutsunlar Uyanayim kucagima alayim istiyorum bebegimi. Diğer türlü herkes bı macera yaşıyor sanki
(513 puan)
Canım görümceme yapmışlar çok sıkıntı çekti yanlış mı yaptılar iğneyi bilmiyorum fıtık oldu şimdi çok zorlanıyor ikinciyi genel yaptırdı. Sende genel yaptır en azından bi zararı da olmaz sana.
(513 puan)
Normal doğum daha iyi neden korkuyorsunki imkanın varsa öyle yap canım. Ben normal doğum yaptım ve herkesin anlattığı gibi olmadı. Allah a doğum dua et bol bol yardım ediyor.
(149 puan)
Peki zmaanla.sezaryanda göbek kalmıyor degilmi birde acısı nekadar sürede geçiyor bende olucam sezaryan korkum var
(513 puan)
Ben sezerayn olmadım ama toparlanmak zaman alıyor zaten hemen ayağa kalkamıyor insan normal doğum daha iyi her açıdan canım.
0 oy
(507 puan)

İçini ferah tut . Bol bol dua et . Benide sezeryana cagirdiklarinda çok korkmuş tüm. Ama gordumki korkulacak bı şey değil. Bir saat kadar uyuyacan.

(445 puan)
Genel mi oldunuz
0 oy
(163 puan)

Bnde haftaya gun alicam bnce normal kdr zor değildir emin ol bnmde ilk dogumum olck korkuyorum ama normldn korktugum kdr degil tbi 

0 oy
(232 puan)

Canım  bende  belden oldum  ilk  bebegimi. Komple bayılmadım. Doğumdan  sonra bel  ağrım  vesaire hiç  olmadı. Hayatımı  etkileyecek  bir yan etkisi de olmadı. Her dogumun  kendine  göre  zorlukları  tabiki  vardır. Ama yaşam  kaliteni  etkileyecek  kadar değil. Sonuçta  doğum  oluyor. Senden bir canlı  dünyaya  geliyor. Korkma  canım.  Rabbim  kolaylıgını  vericektir.  Ve bence doktorun  sana hangisini  önerirse onu ol. Sonuçta hiç  birimiz  tıp  okumadık :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 262 göst.
12 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ozlemksd (2,011 puan) sordu
0 oy
2 cevap 360 göst.

651,126 soru

3,427,739 cevap

4,260,320 yorum

184,034 üye

...