0 oy
217 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (61 puan)

Ankarada memnun kaldiginiz ozel doktor tavsiye edebilecek olan var mi? İnfertilite doktoru


5 Cevap

0 oy
(60 puan)
Hangi sorun için doktor ariyosunuz
(61 puan)
Bebek sahibi olmak icin
(60 puan)
Ankara şehir Hastanesi'nde Okan yenicesu tercih edebilirsiniz.Tup bebek içinmi yoksa başka bı sorununuzmu var biliyormusunuz
(60 puan)
Yengem aynı şekilde Zübeyde hanım Hastanesi'nde tüp bebek tedavisi oldu.Devlet desteğiyle beraber oldu.
(61 puan)
Zubeyde hanimda aşılama tedavisi göruyorum suan ama olumsuz sonuc aldik baska bir hastanede sansimi deneyim dedim
-Reklam-
0 oy
(428 puan)
Nuray bozkurt var özel doktor ,yengemle abim 9yilin ardından bebek sahibi oldu , ondan sonrakiler kendiliğinden oldu hep ama gebelikleri boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldu hep şu an 3cocugu var
(61 puan)
Tesekkur ederim degerlendiricem
0 oy
(1 puan)
Ibrahim esinler özel doktor  allah ondan razı olsun iki düşük yaptım ameliyat oldum şimdi 31 haftalık hamileyim
(61 puan)
Masallah allah kucaginiza almayi nasip etsin . yorumunuz icin tesekkur ederim
0 oy
(878 puan)
Canım kesinlikle çağrı gülümser i tavsiye ederim. Benim olumsuz tüp bebek tedavilerim vardı sayesinde çok şükür şimdi 31 haftalik ikiz gebeyim. 

Öyle hemen tedaviye başlayalım demiyor herşeyi iyice araştırıyor tabii gerekli olan testleri istiyor öyle paracı doktorlardan asla değil ben farklı bir tetkik istedim de gerek yok boştan yere masraf etme çocuğuna harca o parayı derdi hep. Tam 8 ay sabırla uğraştık tüp bebek tedavisi için sadece 3 yumurtam vardı ama doktoruma inanılmaz güveniyordum çok şükür rabbim nasip etti iki tane hemde.

Bence hiç düşünme canım ben çok araştırdım iyiki çağrı gülümser e gitmişim bir abi gibi zaten o kadar sıcakkanlı samimi ki telefon numarasıni veriyor 24 saat hiç çekinme ara diyor birsey oldugunda.

Insallah rabbim sanada nasip eder canım
(61 puan)
Yorumunuzla icime su serptiniz sanki tesekkur ederim. Bana sorunumu cozmeden islem yapiyorlar ve bosa vakit harciyorum gibi geliyor. İnsallah benimde sorunuma care bulurlar.
(878 puan)
Ahh canım bana görüşmeye gittiğim gün iğne tedavisine başlayan paracı doktorlar oldu tutmayınca aramadılar bile çünkü parasını almışlardı bende çok araştırdım ve çağrı hoca da karar verdim doktor çok önemli gözün kapalı güven eminim çok memnun kalacaksın.
Ben bi tek tüpüm tıkalı sanıyordum o kadar iyi araştırdı ki çağrı hoca pıhtılaşma varmış, gluten hassasiyeti varmış bunları da öğrendim sayesinde allah ondan razı olsun. Biraz sabır istiyor sadece ama sonuç için sabretmeye değer. Bana dediki doktorum sana 10 kere de yapılsa tüp bebek tutmazmıştı iyiki öğrendik sebebini dedi. Şükürler olsun.
Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın Insallah canım
0 oy
(21 puan)
Hacettepe gürkan bozdağa gitmeni öneririm çok bilgili olduğunu düşündüğüm , işini ciddiye alan ve ilgilenen bir doktor.polikistik over için gittim bende ve şehir dışında olmama rağmen  her soruma yanıt veriyodu.
(61 puan)
Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
8 Ekim 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Bahar2103 (61 puan) sordu
0 oy
6 cevap 213 göst.
0 oy
1 cevap 451 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.

650,274 soru

3,424,386 cevap

4,256,544 yorum

183,764 üye

...