0 oy
170 göst.
8 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan) sordu
Kızlar inanılmaz bir ağrısı yaşıyorum. Sancı olarak giriyor. 20 saniye sürüyor sonra kesiliyor azalarak. Ama ölüyorum  ağrıdan. Ne yürüyüş ne evin içinde bir yerden bir yere gitme. Bir girdi mi sancı kas katı kalıyorum. Nasıl yürüyüş yapacağım yada Squat Nasıl yapacağım bilmiyorum. Mahvoldum ağrıdan. Valla böyle giderse sezaryen e dönücem öldüm ya ağrıdan öldüm. Sizin Nasıl gidiyor var mj bel ağrısı. Ben 38. Haftalardayım. Açılmamda yok şuan.
Gebelik haftası 38

1 cevap

0 oy
8 Ekim 2021 (166 puan) cevapladı
Var canim kuyruk sokumundan yukari kasiklarima doğru agriyor bende 37 +3 haftaligim şuanda sancim var ama yalancı sancidir diye önemsemiyorum ama geçmiyor sanci kasilmamine cozemedim ilk gebeliğin benimde
8 Ekim 2021 (47 puan) yorumladı
Senin erken başlamış. Çok zor demi. Belim kopuyor. Seninde öyle mi. Ebe bana bu daha bişey değil bu artacak dedi. Şoka girdim bi an nasıl artacak diye. Bunun artması benim bayılmam demek. Böyle bir ağrı yok.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı


1,499,990 soru

24,498,895 cevap

358,135 kullanıcı

...