0 oy
628 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
kapalı
Bu uygulamayi hiç sevmedim admin istedgi soruyor yayınlıyor bide bu reklamlar sinirlerimi bozuyor bu ne ya
Gebelik haftası 19
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+2 oy
(70 puan)
Ücretsiz bir uygulama gelir sağlamak için reklam göstermeleri normal bence. Ayrıca bence faydalı bi platform olmuş. 38. Haftamı doldurdum ve hamileliğin başından itibaren birçok alanda faydalandım uygulamadan. İstemeyen, beğenmeyenler tabi ki silip alternatif uygulamaları indirip kullanabilir. Zorla değil ya.
-Reklam-
0 oy
(495 puan)
Bende size katiliyorum bir soru sormaya çalışıyorum soramiyorum soru gitmiyor.  Bazi sorular kapatılıyor ne sorcaz o zaman anlayamadim.
0 oy
(111 puan)
Bende katılıyorum bu reklam lar dan dolayı silmeyi düşünüyorum
0 oy
(248 puan)
Kesinlik le katılıyorum insan lar bı soru soruyo hemen kapatiliyo burda rahat soru soramicaksak ne anlamı var   adminler her şeyi kapatiyo kisitliyo bazı insan lar aynı sorulardan soruyo birinin kini onayliyo sonra kabul ediyo öbürü nu saatler sonra kapatiyo bence düzen verilmeli ..
0 oy
Burada soru sorma tekniği var acil bakar mısınız gibi başlık atarsanız postunuz kapanır açıklayıcı bir şekilde başlık atmanız gerekiyor ve sohbet amaçlı da açılması yasak her konunun bir bölümü var farkettiyseniz karmaşıklık yaşanmaması için ayrı bölümler yapmışlar mantıklı olan da o neyini sevmediniz anlamadım
0 oy
(1,631 puan)
Uygulamayı kullanmayı bilmiyorsanız tabiki sevemezsiniz. Sohbet amaclı soruyu buradan sorarsanız kapanır postunuz. Mesela daha önce cinsiyet tahmini sormuşsunuz konu dışı bölümden sormanız gerekir, soru başlığı belirtmezseniz kapanır, reklamlara gelince reklam olmasa nereden kazanacaklar? 
(286 puan)
Evet canım kesinlikle katılıyorum sana 9 aydır bu uygulamayı kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım sorum kapanmadı da hiç bazen reklamlar can sıkıcı oluyor ama şu an kullandığımız her uygulamada bu mecburi reklamsız bişey yok bide eğer begenmiyorlarsa silmeleri yeter aslında sonucta kimseye zorla kullanın denmiyor ben beğeniyorum bu uygulamayi
0 oy
(524 puan)
5.haftadan beri kullanıyorum gayet memnunum ücretsiz uygulams ve bazı kuralları var. Ne bekliyodunuz
0 oy
(517 puan)
Burası öncelıkle gebe uygulaması farkındaysanız gebelıgınızle ilgili her türlü soruları sorabilirsniz ama alakasız postları illaki kapatırlar bende olsam bende kapatırım ve üstelik bazı arkadaşlarda istediğim soruyu soramıycaksam bu uygulamanın ne faydası var demiş ayrıyeten gebe dısı sohbet yeri var zatenn ne sormak istiyorsanız oradan sorabilirsniz biraz önce uyarı almıstınız yine aynı postu acmıssınız sanırım gebe degilsiniz böyle bos seylerle ugrastıgınıza göre 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 677 göst.
9 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fadileeee (37 puan) sordu
0 oy
9 cevap 204 göst.
8 Ağustos 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde Eliff22 (366 puan) sordu
0 oy
6 cevap 239 göst.

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,787 yorum

184,000 üye

...