0 oy
485 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (111 puan)
kapalı
Merhaba kızlar, hamilelikte kokoreç yemek zararlısı, bi bilginiz varmi asla tutamadım kendimi, çok canim istedi gece, yemesem uyuyamazdım herhalde.
Gebelik haftası 7
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
(1,401 puan)
Zararlı desek ne olacak bu saatten sonra zaten yemişsin
(111 puan)
Aserme 7 ila 16 haftalarda başlar. Dediğiniz gibi herkesin bünyesi farklı, benim bünyede napsin 7 haftalikta baslamis asermeye. Google yazınca neyin zararlı neyin faydalı olduğu yazar, yanliz bu platformda tecrübeli gebeler, acemi gebeler, sıkıntısını yazınca cevaplarına bakıp aşina olduğumuz aynısını bizimde yaşadığımız sıkıntılara  yeri geliyor çare buluyor, yeri geliyor oh çekiyoruz. Ama ben sizin cevaba daha çok niye bu cevapladı yaptım, açıkçası. Biraz hassasiyet, bu aplikasyonda bulunduğunuza göre annesiniz veya anne adayı, empati iyidir, tavsiye ederim.
(1,401 puan)
Kusura bakma ama  zararlı olan birşeyi yiyip bebeğini düşünmeyen birini ben neden düşüneyim
(471 puan)
Bu nasıl cvp ya sende hamilesin oda hamile biraz empati ya sen doktormusun bu şekilde kesin cvplar veriyorsun zehir içtim bebeğimi aldırcam yüksek bir yerden atladım dememiş canım çok çekti kokoreç yedim demiş sanki çevremizde yediğimiz içtiğimiz herşey çok sağlıklı ne demişler azı karar çoğu zarar canı ne çektiyse abartmicak şekilde yiyebilir ya ben diyet yaparken hamile kaldım hem kendi doktorum hem diyetisyeni me danıştım onlar bile böyle kırıcı cvplar vermedi yedim kokarecimi de kolamı da içtim çikolata da yedim cipste sen yeme tamm ama kimseye bu şekilde cvp veremezsin bence biraz kendinizi bilin sizin babanızın kızı değil azarlar gibi konuşamazsınız
(111 puan)
belli ki kalibre baya düşük, ne yazsam üslubunuzu düzeltmez. KESKE SORUMA CEVAP VERMESEYDIN, aşırı gereksizsin, basit ve ukala tavsiyelerini kendine ve çocuklarına sakla. Zira merak ediyorum çocuklarının yanlışlarında da mı düşünce yapın aynı böyle gereksiz..
Üzüldüm ama sana deil.
(1,401 puan)
Bebeğini düşünmeyip miğdesini düşünen biri benim dengim olmaz ben de üzüldüm hem sana hemde bebeğine :/
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 538 göst.
2 Ocak 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Selda91 (10 puan) sordu
0 oy
6 cevap 678 göst.
23 Mayıs 2020 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Pirensesim_67 (30 puan) sordu

647,195 soru

3,413,000 cevap

4,242,780 yorum

182,932 üye

...