0 oy
308 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (78 puan)

Kizlar 30+1 hamileyim kecen hafta kontrolum vardi suyum bir tik fazla imis napa bilirim acaba bebeye zarari varmidir.yardim lutfrn korkuyorum sag salim su 8 haftayi bitirmsemde bebyimi kucagima alsam insAlllah

Gebelik haftası 30+1

3 Cevap

0 oy
(157 puan)

Tatli şeylerden uzak durun biraz yürüyüş yapin inslh geçer benim son haftalara kadar hep fazlaydi suyu cok şükür bi sorun olmadi

-Reklam-
0 oy
(75 puan)

Benimde bebeklerin suyu normaldan fazlaymış benimkiler ikiz olunca daha riskli tabi... doktorum şekerli yiyeceklerden uzak durmamı söyledi. 28 haftalık olduk inşallah sağ salim tamamlarız 

0 oy

Arastirmalarima gore ve burdaki cevaplara gore tatlidan hamur isinden asiri sekerli meyvelerdeb uzak durmak gerekiyor ve diyet tarzi saglikli beslenmek gerekiyor. Bazi doktorlar yapacak biseyin olmadigini soyluyorlar. Ayrintili ultrasonda sorun yoksa insallah sorun yoktur. Bi doktor tanidigim dogum konusunda bi risk teskil etmedigini soyledi gecen. Yani erken dogum riskini arttirmiyor basli baslina su fazlaligi. Her hamilenin nekadar erken dogum riski varsa sizin de okadar yani. 

(258 puan)
Arkadaşımın suyu fazla idi normal doğum esnasında plesanta bebekten önce kaymıştı ve sezeryana almışlardı.
Korkutmaya gerek yok burda bu soruyu soran kişiyi böyle örneklerle. Hiç bisey olmaya da bilir doktorun yorumu bu. Ama herşeyi saglikli giden bi hamilenin de basina boyle bisey gelebilir.
(258 puan)
Korkutmayla nasıl bağdaştırdınız Allah aşkına toz pembe gibi göstermeye de gerek yok o halde. Ben bile öyle bir durum söz konusu olursa diye ki olmadığı halde postu yıldızladım herhangi bir durumda önerileri okurum diye, Dikkatli beslenir tedbir alır insan olasılıkları bilirse gerçekten şaka gibisiniz insan hesabına alıp yorum yapmak yanlıştı zaten. Selametle.
"Selametle" diyerek olusturdugun dindar cizginin ve  hakkinda hicbisey bilmedigin bi kisiyi "insan hesabina alıp" diye nitelendirmenin de bagdaşan bi yani yok tamam mi. Akilli ol.
(258 puan)
Akıllı olması gereken kimse sizsiniz. Daha tanımadığınız kimselerle senli benli konuşmamayı bile öğrenebilecek kapasiteye sahip olan sizseniz. Evet, evet akıl tutulması yaşayan sizsiniz ki durduk yere gerginlik oluşturuyorsunuz. Dinle-dindarlıkla alıp veremediğiniz neyse konuyu oraya bağlamış olmanız da ayrı bir komiklik!

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 276 göst.
31 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Edakcsmsk (21 puan) sordu
0 oy
0 cevap 102 göst.

650,199 soru

3,424,074 cevap

4,256,108 yorum

183,749 üye

...