0 oy
533 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
Doğum öncesi bu başlığı çok aramıştım ama net cevap bulamamıştım. Yeni (4 Ekimde) doğum yapan biri olarak benim gibi merak edenlere umarım cevap olur. Konya Şehir hastanesinde sancı odası da doğum odası da dinlenme odası da kişiye özel idi. Hepsini tek oda gerçekleştirdim. (normal doğum) doğumdan sonra yaklaşık 1.5 2 saat o odada dinlendim. Daha sonra normal odaya çıkarıldım. Burada da çift ve tek kişilik odalar var. Ama ne kadar tek kişilik oda var bilmiyorum. Bir de doğum esnasında Fatma ebe diye bir ebe vardı gerçekten tecrübesi ile insana o an destek olan birisi idi. Açıkcası ben memnun kaldım. İnş gidecekler de memnun kalır. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ❤️ 
Gebelik haftası 40+2

7 Cevap

0 oy
(467 puan)
Şehir hastanesini sevmiyorum ama kadin doğumu çok ovuyorlar bende meram tıpa gidiyorum sürekli ilk doğumumda meram tıpta oldu eşime diyorum şehir hastanesinde yapim eve de çok yakin iyi olur diye bi kaç kez acilinde ilgilenmediler diye kabul etmiyor
(1 puan)
Açıkcası acilde ben de ufak sıkıntı yaşadım ama 4 cm açıklık tan sonra direkt sancı odasına götürdüler. O yüzden acile çok takılmadım.
-Reklam-
0 oy
(530 puan)

Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,bende orada doğum yapmayı düşünüyordum nasipse,böyle güzel postu görünce tereddütüm kalmadı sayenizde:)

(1 puan)
Teşekkür ederim. Rabbim size de güç kuvvet versin inş ❤️
(530 puan)
Amin canım,Allah razı olsun:)
0 oy
(33 puan)
Merhaba iyi günler canım yanına refakatçi alıyorlar mı 
(1 puan)
Merhaba. Sezeryan a da normale de refakatçi alıyorlar. Ama ziyaretçi kabul etmiyor.
(33 puan)
Ağrı çekerken alıyorlar mı
(1 puan)
Benim 5 dk da bir ağrım vardı ama 4 cm açılmaya kadar hemen almadılar. Burda boşuna ağrı çekme eve git 2 saat sonra gel dediler.  Ama duruma göre belki farklılık gösterebilir.
0 oy
(10 puan)
Merhabalar öncelikle, ben de 35 haftalık hamileyim kontrollerime şehir hastanesine gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum ilk doğumum normaldi inşallah bu da normal olur , sancı odasında kendi kıyafetinizle mi dolanıyorsunuz yoksa bu hastane önlük falan veriyor mu ? 
0 oy
(84 puan)
Öncelikle geçmiş olsun cnmm bn  ilk dogumu mu selçuklu tıp ta yaptım pek memnun kalmadım bu dogumu mu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum acaba eşimi refakatcı alırlar mı  bi bilginiz var mı  yanımda kalacak kimse yok çünkü
0 oy
(87 puan)
Evet normal sevisdeki odalarında çok güzel özel oda gibi'ilgide çok iyi.bende orda doğum yapmak istiyorum ama çok uzak bize.. Rabbim iyi insanlar la karşılaştırsın.
0 oy
(5 puan)
düzenledi
Merhabalar Allah analı babalı büyütsün yanınızda esinizde kalabiliyor mu 

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...