0 oy
240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
kapalı
Merhaba kızlar 39+2 haftalık hamileyim ve hiç doğum belirtim yok cuma günü son günüm böyle giderse suni sancı yiycem ilk cocgumda sancım hiç yoktu ve suni sancı yedim berbat bir şeydi keseyi bile ebe patlattı suyum öyle geldi ama şuan o durumu yaşamak istemiyorum herşeyin normal ilerlemesini istiyorum doğumu nasıl baslatabilirim sancinin gelmesi için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz 
Gebelik haftası 39+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(110 puan)
Cnm bol bol yürüyüş yap hurma ye bide ılık suyla hergun duş al benim de ilk gebeliğim ama bana öyle yapmamı söylediler 
(14 puan)
Yaparım insalh teşekkür ederim canım
(110 puan)
Rica ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olmuyanlarda versin
(14 puan)
Amin insalh rabbim senide evledina kavuştursun insalh sağlıklı bir şekilde
-Reklam-
0 oy
(506 puan)

Yerleri silmeyi deneyebilirsin canım. Çoğu kişi faydasını görüyor. Sonrasında sıcak suyla duş al. Merdiven inip çıkmak ta iyi geliyor. Plates topun varsa üzerine oturup hafif hafif zıpla. Bol bol yürü. Eşinle birlikte olabilirsin. Giriş yolunu açıyor. Spermde rahim ağzını yumuşatıyo. Doktorların hastanede alttan şırıngayla rahim yumuşaması için verdikleri ilacın etkisini gösteriyormuş sperm. Bide hurma yemek iyi geliyo diye biliyorum. Bildiklerim bu kadar. İnşallah iyi gelir.

(14 puan)
Çok teşekkür ederim canım insalh olur

İlgili bir soru bulunamadı

654,838 soru

3,442,092 cevap

4,276,169 yorum

185,006 üye

...