0 oy
1,898 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (71 puan)
Arkadaşlar ilk bebeğini emzirmeyi bıraktıktan sonra bı göğsümun ucu hafif hafif süt akmış kalmış gibi beyaz beyaz oluyo tabi üç sene oluyo hala aynı normal midir şuan ikinci bebeğimi bekliyorum göğüs ucu kremi ne zmna kullanmaya başlamam uygun olur çok çektim çünkü ilkinde ?
Gebelik haftası 17+3

14 Cevap

+1 oy
(2 puan)
Bu benim 3. Gebeligim ilkinde gögsüm vok yara oldi emzirirken  kan revan ucu 2.de ayva çekirdegi tavsiye ettiler sürdum ne yara oldu nede acidi. Gebe iken kreme gerek yok dogumdan sonra ayva cekirdeklerini bir gece onceden suya koyup bekletin sabaha jel kivaminda oluyor yaninizda tasiyin onu bittikce tekrarlayin .emzirmeden once ve sonra onu sürün ne yara oluyo nede aci hicbiri yok siddetle tavsiye ederim.
(843 puan)
Nasıl yapiyosunuz ayva çekirdeğini anlatır mısınız acaba bende deniyim
(71 puan)
Çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(62 puan)
bendede öyle oluyo 34 haftalığım kullanmıyorum henüz çünkü çok pahalı küçücük bişeye 70 lira verdim
0 oy
(2,003 puan)
Emzirmeye basladikdan snr sürdüm faydasiji gördüm  snr birakdim göğüs ucum alisana kadar bebek snr birakdim 2 aylik oldu bebegim  
0 oy
(391 puan)
Emzirme dersi aldım ben kuzu doğum olmadan kreme başlama bebiş doğsun emecekken öncelikle kendi sütünü göğsüne bayaa sür ondan sonra krem kullanmaya başla
(71 puan)
Dersi kimden aldınız rica etsem önerirseniz bende düşünüyorum
0 oy
(669 puan)
Bana sağlık ocağındaki ebe son kontrolumde kullanmaya başla dedi nemlensin diye. Göğüs ucu kremi değilde farklı bir krem var nemlendirici onu sürüyorum doğuma iki hafta kala başladım şimdi bir hafta var. Birde krem surdukten sonra buzdolabı poşeti koyuyorum üzerine hep nemli kalıyor.Goguslerimin ucu sertleşmeye daha da hassas olmaya başlamıştı çünkü iyi geldi. Doğumdan sonrada böyle devam 
0 oy
(180 puan)
Gebe okulunda emzirme eğitimi aldım aynı şekilde sağlik ocağındaki hemsiremde kısa bir bilgi vermek için çağırdı o gün konuştuk bebek bakimı emzirme ve aşılar hakkinda...Gebe okulundaki eğitim aldığım kisilerde hemşiremde hamile iken herhangi bir krem surulmemesi gerektiği soyledi...Gerek olmadiğini bir faydasının olmadığını aksine erken doğum için göğüse uyarıcı etkisi olduğunu soyledi krem sürme esnasinda bende 1-2 gün surmustum sonradan vazgeçtim :)) 
(71 puan)
Çok teşekkür ederim eğitimi nasıl aldınız detayını rica edebilir miyim
0 oy
(621 puan)
Bende cok cektim ilk bebegimde agrayarak emzirdim..bu seferkinde sey ypcam dogmdan 1 gun once sogan sürüyorlarms..bide ayva cekirdeginden yapilan jelden..ne bulursam denicem valla :-)
(71 puan)
Teşekkür ederim soğan neden sürülür acaba
(621 puan)
Bilmiyorm valla ama hepsini denicem cnku o soylenen kremler hic ise yaramadi :-)
0 oy
(643 puan)
Ben 32. Haftamda kullanmaya başladım göğüs ucu kremi doktorum emzirirkende bunu kullan dedi. Bebek emebiliyor dedi. Kremin markası Lansinoh. 100 lira civarı ama bayaca kullanırsın. Minicik sürmen yetiyor zaten :) 
(71 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(105 puan)
Ben zeytin yağı sürüyorum arada bir Dr söylemişti kısmetse doğum sonrası da öyle olur krem kullanmayı tercih etmiyorum sonuçta bebek emecek illaki kimyasal madde vardır kremlerde 
0 oy
(570 puan)
Ben 32.de başladım şuan 38+5 ilk bebeğin süt gelmeye başladı uclari yumuşak ve nemli
0 oy
(635 puan)
Canım ben hamile olduğumdan beri sarı kantaron yağı göğüs ucu vücudumu tümüne sürüyorum halada öyle 
(71 puan)
Çatlak olmaması adına mi kullanıyorsunuz
(635 puan)
Evet canım 7 aylık hamileyim 8 aylık olmak üzereyim karnimda göbek üstü cizgim dahi yok çok şükür tertemiz
0 oy
(32 puan)
Yara olmaması için deniz suyu sürün yara etmiyor 2. Gebeligim ilk bebegimde kullandım yara olmadı 
0 oy
(938 puan)
Canım ben 2oğlumdada 32 33.haftalarımda başladım. Aralıksız hergün 1kere sürersek etkisi olur İnşaAllah. 
0 oy
(2,349 puan)
Bnm ilk gebeligim 35+5im gogus uçlarımda akıntı oluyo ve çatlamaya basladi burda bi bayanin tavsiyesi ile tahinin uzerindeki yağı denedim gercekten cok fayda ediyor hemde düşük maliyet:))  en üstte biriken tahin yagini küçük bı şişeye doldurdum aksam aksam sürüyorum..

650,954 soru

3,427,035 cevap

4,259,544 yorum

183,980 üye

...