0 oy
838 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)

Iyi akşamlar! Son adet tarihim 16eylul. ,adetimin beşinci günü femaraya başladım (2×1). 28 eylülde çatlama iğnesi vuruldum. Ilk denemem. Ignenin etkisi iğnenin 9-10 gunleri gecti. Yani dokuzuncu gun testte ikinci cizgi hiç yoktu. Yani negatif sonuç.  Bugun ondördüncü gün, test yaptım, test sonucu pozitif. Hafif silik ıkinci cizgi var. . Dun yaptığım testte ikinci çizgi vardi ama belirsizdi. Bugünde göre bilecek kadar pozitif cizgi oluşmuş.  Adet gunume 6gun var daha. Sizce hamilemiyim? Iki senedir uğraşıyoruz, düşükten sonra hamile kalamıyordum. 

image

Gebelik haftası Belli degil

2 Cevap

0 oy
(373 puan)

Canım bi kaç gündaha bekle ondan sonra yap testini bende çatlatma iğnesi kullandım üçüncü denemem bugün 14.günümdü sabah sağlıkocağında kan verdim yarın açıklanır büyük ihtimalle dün akşamda normal test yapmıştım ikinci çizgi çok silik 

image

(4 puan)
Inşaallah hamilesindir canım.  Tabiki beklerim. 1hafta önce annemi kaybettim.... eğer  gerçekten gebelik varsa,bu Buyuk Allahimin bana yazmış en büyük mucizesidir.
(373 puan)
Ayyyy içim bi acayip oldu kız gözlerim doldu okuyunca ALLAH rahmet eylesin mekanını cennet eylesin YARABBİM  ne dicemi bilemedim ALLAHIM sabır ihsan eylesin varya ağlıyorum resmen çok kötü oldum inan :(
-Reklam-
0 oy
(261 puan)
Canim ayni tarihte adet olmusuz ben sadece catlatma ignesi kullandim benden 1.gun once yaptirmissin sende catlatma ignesini benim bugun 12.gunum ben gece yaptirdigim icin o gunu saymiyorum. Benim de bugun cok cok cok silik bir çizgim vardi. Sevinemedim ben cok zor goruyorum resimlerde çıkmıyor. Ama ilk dakikada gordum belirdi ve hala da gorunuyor. İnsallah vardir ben yarin kan verecegim sende kan ver canım hayırlısı olsun insallah :))
(4 puan)
Canım benim... bugun kan verdim... Allahım hepimizin kucağımizi ikiz,üçüzlarla doldursun... 3haftalik hamileymişim. Allahım isteyen her kese versin.
(261 puan)
Yaa ne guzel allah kucagina almayi da nasip etsin insallah bende bugun kan verecegim ve post acacagim simdi bakar misin sende.
(4 puan)
Canım ben yeni uye olduğum için bu sayfada pek bir şey anlamiyorum. Postunu nasil bula bilirim? Bu ara,kan degerim 118

648,995 soru

3,419,550 cevap

4,250,773 yorum

183,442 üye

...