0 oy
556 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (190 puan)
kapalı
Biliyorum bu konudan bir çoğumuz muzdaripiz  hiç bir isimde net karar veremiyoruz. Eşim babasının  ismini koymak istiyor bende olur dedim ama ikinci ismi sen koy dedi  ama karar veremedim.

Kayınpederimin adı Muzaffer ,

Muzaffer Eren 

Muzaffer Alp 

Muzaffer Emir 

 2. İsim Kuran'da geçen isim olsun istiyorum birde soyadimiz Ersoy ona uysun istiyorum. 

Erkek kardeşimin ikinci ismi eren Muzaffer Eren koysam kayinpederimler darilir mi  diye düşünmekten kafayı yicem .Baya saçmaladım dimi kizlar ne yapacağımı bilmez haldeyim kafayı yedirdi bu düşünce bana.
Gebelik haftası 36+5
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

0 oy
(188 puan)
Muzaffer Eren en iyisi gibi 
-Reklam-
0 oy
(382 puan)
Niye o kadar dert ediyorsunuz ki muzaffer koyuyorsunuz işte.Bence bu kadar derin düşünmeyin sonunda kimse size aferin demeyecek bosverin hep başkaları ne der diye yaşamayin.Muzaffer eren veya muzaffer emir soyadinizla da uyumlu benim kulağıma muzaffer emir Ersoy daha hoş geldi
0 oy
(402 puan)
Bence muzaffer eren ersoy daha uyumlu kulaga dhaa hoş geliyor 
0 oy
(565 puan)
Muzaffer emiri sectim  soyadina da uyuyo :))
0 oy
(136 puan)
Muzaffer Eren
0 oy
(23 puan)
Ya lafim size değil Bu eşlerde ki baba aşkı ne olacak ya zaten onun adı daha ne gerek var koymaya. Bir de ne diye alınıyor yani ne hakkı var acıyı çeken sen büyüten uykusuz kalan sen. Bence anne ne istiyosa onu koymalı.
0 oy
(193 puan)
Bence kardesinizi hic karistirmayin ilerde bebeğe muzaffer yerine diger ismi kullanirsaniz eger bak bizim ismimizi demiyor kardesinin adini koydu onu diyor diye düşünürler geneli böyle çünkü 
0 oy
(170 puan)
Hem kardeşinin hemde kayınpederinin ismini koymuş gibi olma bence.En güzeli Muzaffer Emir 

İlgili sorular

650,901 soru

3,426,844 cevap

4,259,301 yorum

183,965 üye

...