0 oy
612 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (60 puan)
Herkese merhaba,

Acıbadem Kadıköy Hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Yakın zamanda doğum yapan var mı ? Varsa ücreti ve hizmeti hakkında bilgi verebilir mi?
Gebelik haftası 13

3 Cevap

0 oy
(554 puan)
Bende burda bekleyeyim
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Merhaba, benim sigortam var . Sanırım anlaşmalı sigortaya verilen ücretler farklı . Özetle sigortalı normal doğum 12 bin sezeryan 14 bin TL  gibiydi. Tabi hızlı PCR testleri ayrıca ücretli. Kişi başı 400 dediler . Sigortanız yok ise fiyat çok daha farklı çıkacaktır. Kulaktan dolma bir 30-35 bin gibi duydum ama sadece kulaktan dolma bir bilgi . Yanıltmak istemem. Hastaneye gittiğinizde fiyat sorabilirsiniz, sigorta olup olmama durumuna göre detay bilgi veriyorlar . Şuanda o hastanede mi takibiniz? 
(255 puan)
Bahsettiginiz sigorta normal sgk mi yoksa ozel saglik sigortasi mi
(41 puan)
Özel sağlık sigortası
(60 puan)
Sigorta karşılastırmasını şöyle yapabiliriz. Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz. Benim çalıştığım kurum ile anlasması var. Ben ücret ödemiyorum ama imza atıyorum her seferinde gecen hafta 425 tl muayene ücretine imza attim. Normalde de kurumumum hem indirimi var yanılmıyorsam 100 de 40 bir de sezeryanda kurumum 5.300 tl yi karşılıyor. Ben üstü olursa farkını ödeyecegim sadece. Siz muayeneye ne kadar ödüyorsunuz. Ordan orantı ile tahmin yapılabilir. Cumartesi kontrolüm var yetkili birini bulursam soracağım ama aklima takıldı
(41 puan)
Her sigortanın poliçesi farklıdır. Düz orantı ile aynı sonuc çıkmayabilir. Yetkili biri elbette oluyor detayları aktaran. Siz muayene sonrası oradaki arkadaşlara doğum ücretleri ile ilgili bilgi almak istediğinizi söyleyin yönlendiriyorlar. Sigortanızı göre tüm detayları anlatıp çıktısını veriyorlar zaten . En doğru bilgiyi bu şekilde edinebilirsiniz.
0 oy
(243 puan)
Bakırköydeki acıbadem de abim teknisyen bana personel indirimi olabileceğni söyledi abim aileye indirm varms ona rağmen yine çok pahalı 10 bine kadar düşebilirmş yani zaten yüzde 20 falandı sanrm indrm ancak hizmet harika otel gbi denize sıfır manzaralı refakatçi yemekleri restaurant yemeklerine eş değer odaları da temizlikte harika diyebilirim he birde sezeryan ile arasında çok fark  var normal doğumun 

650,489 soru

3,425,228 cevap

4,257,508 yorum

183,824 üye

...