0 oy
248 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (48 puan)
Selam kizlar bugun kan uyuşmazligi testi icin kan verdin.31 haftada oldugum icin doktor gecikmissin dedi uyuşmazlik iğnesi icin.ama gen3lde ilk doğumda sikinti olmuyor dedi.ama önlem almamiz icin test ver dedi.ve testim negativ cikdi e nabzdan bakdim.bu testi yaptirib negativ cikanlar varmi.? Negativ cikmasi sorunmu acaba.doktora gitmeme daha var
Gebelik haftası 31

5 Cevap

0 oy
(467 puan)
Senin kan grubun negatif eşinin ki pozitifse uyuşmazlık var demektir canm ama haftan geçmiş bebeğin kani bağışıklık kazanmış olabilir senin kaninla uyuşmuş olabilir onu tekrar kontrol ettir benim ilk gebeligimde 6 haftalıkken yapıldı ikinci gebeliğim şuan iki hafta sonra yapılacak uyuşmazlık ignesi
(48 puan)
Kan uyuşmazligimiz var .benimki negativ eşiminki pozitiv
(467 puan)
Haftan geçmiş bebek de bi sorun yoksa sknti olmaz canm doktorun baska me dedi
(48 puan)
İlk doğumda sikinti olmicak dedi gecikmene ragmen..devlete gidiyorum..bundan öncekinin beni uyarmasi lazimdi
-Reklam-
0 oy
(360 puan)
Canım negatif çıkması iyi birşey. Yani bebeğe herhangi bir zararı şuan yok demek. Ama doktorunu ara 28.hafta da vurması gerekliydi en başından söylemiş olması gerek. Şuan korkulacak birşey yok. 
(48 puan)
27 haftada muayinesinde oldum ..3 haftaya randevu al dedi.bugun gittim başka doktordu gec kalmissin dedi
Anlamadimki
0 oy
(922 puan)
Negatif olması gerekiyor canım ilk gebelikte genelde sıkıntı olmaz zaten doğum yapınca yapacaklar iğne 
0 oy
(905 puan)
Negatif olumlu oluyor canım. Geciktiyse doğumdan sonra mutlaka sen hatırlat onlar sallamiyor bebeğin kan grubuna bakılıp eğer grubu pozitif olursa iğne yapılacak,negatifse gerek kalmıyor.
0 oy
(22 puan)
31. haftamdayim duzenli kontrole gidyorum bu test bana her ay yapiliyor. 28. haftada igne olacakmiyim dedim doktorum hayir dedi. Ilk gebeligim. Negatif cikmasi bebek ile senin kaninin karismadigi anlaminda iyi yani. merak etme. Ilk gebelikte bebek dogumdan sonra pozitif ise anneye o zmn igne yapiliyor.

651,502 soru

3,429,306 cevap

4,261,823 yorum

184,137 üye

...