0 oy
486 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
kapalı
Lavobaya girdim tam çıkacakken renksiz kokusuz su gibi bir sıvı fışkırdı. İki hastaneye gittim bi şey çıkmadı neden böyle oldu ki başına gelen var mı acaba. Doktor bir saat yürüyüş yap dedi bi şey çıkmadı. Düzensiz sancılarım da var bu aralar anlayamadım. 
Gebelik haftası 37+2
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(1,292 puan)
Bende burada bekleyim bu su gelme konusunı çok merak ediyorum nasıl olacak anlayabilecek miyim vs diye... Umarım cevap yazan olur 
(10 puan)
Bende tecrübesiz olduğum için çok tedirgin oldum bakalım bi.
(188 puan)
Ben 32haftalikken gelmisdi suyum buyuk kizimda idrar olmadigini anliyosunuz orasi net yani koku yok renksiz
(10 puan)
Evet o şekilde geldi. Peki doktora gittiniz mi noldu?
(188 puan)
Gittim tabi dogum haneye cikarttilar bir ped verdiler orkid gibi bebek suyu ise o ped renk degistiriyo ki benimki renk degistirdi suyu geldi bebegin dediler ciger gelistirici igne yaptilar ertesi gun doguma girdim1. 500 kilo dogdu 18gun faln kuvezde kaldi bebek sindi 1.sinifa gidiyo kizim cok sukur 3.gebeligim simdi hayirlisi
(10 puan)
Allah hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Cevapladığınız için teşekkür ederim. Benim ped renk değiştirmedi ama ıslanmıştı akıntıydı galiba birazcık.
-Reklam-
0 oy
(120 puan)
Bende 37+5 oldum bugün, günlük ped kullaniyorum sürekli, azar azar su gibi akinti oluyor ama asiri cok degil suyum gelmis gibi degil yani, bide sürekli idrara cikcak gibi baski, sancim 3 gün önce bi defa sag tarafimda olmusdu 2 saate yakin sürdü ve gecti. Bide 3 hafta önce dayanilmaz bi kalca agrim vardi adim zor atiyordum 1 hafta cektim sonra iyi oldum geri. Magnezyum hapi kullaniyorum aksam onunda cok faydasini gördüm. 
(10 puan)
Yok benim sancılarım da çok arttı dediğiniz gibi sıkışma hissi de çok yaşıyorum böyle bir durumla karşılaşınca korktum bi de az önce bir damla kadar kan geldi silik şekilde pede. İlk gebelik olunca hiç bir şey anlayamıyor insan. Allah herkesinkini kolay geçirsin inşallah.
0 oy
(190 puan)
Benimde 37+2 bazen bende de oluyo ama tuvalette denk gelmedim bi anda geliyo avuç içi kadar ıslanıyo çamaşırım. Doktora söyledim baktı yok akıntın var ondan dedi su gelişi değilmiş benimkisi.
(10 puan)
Bana da akıntın var dedi ama anlayamadım bildiğin su gibi çıktı birden tuhaftı. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.

651,351 soru

3,428,692 cevap

4,261,174 yorum

184,107 üye

...