0 oy
613 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (17 puan)
düzenledi

Arkadaşlar idrar tahlilimde lokosit bir diğer adıyla enfeksiyon yükselmesi çıktı doktor ilaç yazmadı afedrrsiniz çok canim aciyor idrar yaparken . Öyle gidemiyorum da doktora ne yapcam bilmiyorum 

6 Cevap

+1 oy
(407 puan)
Doktorunuzun fitil vermesi gerekir yanma varsa ve tahlilde de çıkmış zaten. Hamilelikte enfeksiyon varsa önüne geçilmeli bu basit birşey degil normal doğumu bile etkileyebiliyor. Başka bir doktora mı gitaeniz acaba?2 gün önce doktoruma şikayetlerimi anlattım direk fitil ve kaşıntı için krem verdi. 
(17 puan)
Ilk defa devlete gittim başından saldı beni anlamadım kendi doktoruma da gidemiyorum iki aydır
-Reklam-
0 oy
(186 puan)

Ben idrar yolu enfeksiyonundan acillik olmuştum mide bulantısı karın ağrısı bas dönmesi vardı önemli bir durum ihmal etme derim geçmiş olsun

Teşekkür ederim
0 oy

Canım ne kadar az ilaç kullansak o kadar iyi bunu düşün bunun için bol su içmek en güzel ilaç aslında faydası da oluyor ben öyle atlattım şükür ilaç kullanmadim ama tabi çok aşırı yanma olursa gel ilaç yazalım demişti dr umda doçentti ilacı ilk aşamada yazmadı canım 

0 oy
(442 puan)

İdrarda lökosit çıkınca ilaç vermiyor bol su iç diyor. İdrar kültüründe bakteri çıkınca antibiyotik veriyor. Daha dün sordum doktora. Benim lökosit 137 çıkmıştı üç gün sancı çektim fakat idrar kültüründe üreme yok yazdığı için ilaç vermedi. Bol suyla bir haftada sıfıra düşürdüm. İdrara akıntı karıştığı için lökosit yüksek çıkıyormuş. Kötü olan idrar kültüründe üreme çıkmasıymış. 

0 oy
(478 puan)

Caim bol bol su iç faydasini görürsün.inşallah iyileşirsin

0 oy
(1,323 puan)

Benim yapım da çok yatkın enfeksiyoNa. Hep soğan suyu içerdim kaynatıp 3 4 gece yatmadan. Baya kolay attırıyordu . Şimdi gebeyken içilir mi bilmiyorum. Kestane balı önlüyor diye kullanıyorum. 

Böyle 2 3 günde aklıma ne zaman gelirse Bi çay kaşığı yiyorum sevmesem de. Fazlası zarar ama kullanacaksan dikkat et. Haftada 1 yada 2 çay kaşığı .

Suda içmezdim eskiden böyle günde Bi bardak belki. Şimdi su da içmeye çalışıyorum. Yok çok şükür yanma falan sende dikkat et. Bol sıvı beslen. 

Allah razı olsun canlar oruc tuttum başından beri belki de susuzluktan oldu ama bunyem guclu bebek kintrolu de güzelçıkınca devam ettim benimde bakteri çıkmadı lokosit yükselmiş onun için yazmadi belkide ama  oruc tutma demedi su tukette demedi oyle bildiguin bundan bir sey olmaz dedi ama acısını çekiyorum . Hemsirem demisti su tuketmen  lazim diye dinlememistim napcam ki öyle bir bir seyki bendeki oruclarumi tutmamaya kiyamiyorum alismisim uc tane bozdum tahlil vs den dolayı gerisini tutuyom napim  dayanamıyorum
(144 puan)
Bence de başka bi dr a gitmelisin. Sana doğru düzgün cevap verecek ve ne yapman gerektiğini açıklayacak bi doktora. Ayrıca oruç tutman güzel buna kimse karışamaz elbet ama bozman bence daha büyük sıkıntı. Bunu durumuna göre ayarlamalısın derim. Bu konuyuda iyi bilen biriyle konuşmanda fayda var.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
10 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde nrsnr (719 puan) sordu
0 oy
2 cevap 117 göst.

647,912 soru

3,415,583 cevap

4,246,080 yorum

183,135 üye

...