0 oy
121 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (190 puan)
kapalı
Kizlar 37+1 haftalık hamileyim ve dün doktora gittim bebeğim 2,350 gram dedi doktor.Sancim ve su geliyor diyerek gitmiştim sürekli sıvı akıntım oluyordu su gibi cevremdekiler suyun azalıyor olabilir demişlerdi doktor muayene etti sonra alttan baktı acilman yok dedi ntsye girdim  bebeğim hareket etmedi  1 saat sonra gel tekrar bakicaz dediler tekrar gittim bu defa da 15 dk da 9,10 tekme anca attı  doğum sancısı gözükmüyor dedi,kan tahlillerinde normal çıkmış dedi sonra ultrasonla baktı baş büyüklüğü 34 haftaya eş değer dedi    normal mi dedim endiselendim  kilosuda düşük geldi banada dedim doktorum sakin ol çok sinir stres panik yapıyorsun dedi  annesi minyon Küçük olan bir bebeğin büyük iri birşey mi olmasını bekliyorsun dedi bebeğin küçük yada büyüklüğü değil sağlıklı olması önemli doğduktan sonra anne sütüyle kendini toparlar zaten endişelenme ne ufak  bebekler doğdu seninki normal dedi  birde bende çölyak hastalığı var doktorum bu yüzdende küçük ama gayet sağlıklı dedi  normalde hep Ekim sonu diyordu dün Kasım 4 de doğa bilir dedi ozaman 40 haftayı geçmiş oluyor anlam veremedim iyice aklım karıştı. 

Biliyorum biraz karışık anlattım ama  bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
Gebelik haftası 37+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(304 puan)
Canım benim öncelikle Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.  Boşuna endişelenme.  Ters giden bir durum olsaydı doktorun seni mutlaka bilgilendirirdi. Kilosu falan da normal yani.  Doğduktan sonra da inşallah güzelce süt verirsin kocaman olur gider :) 7 aylıkken bana bir dr kafası büyük demişti özelde.  Şunu bunu cekelim dedi.  Ben,  gerek yok dedim biz ailece çok akıllıyız ondan kafası büyüktür ) 2 hafta sonra tekrar baktı,  aaa normalmiş dedi..  emin ol gerçek bir sıkıntı fark ettiklerinde bunu açıkça söylüyorlar.  Içinde çok doktor olan bir aileden geliyorum,  sana özetle şu kadarını soyliyim, bence şu an kaygilanacagin hiç birşey yok.  
(190 puan)
t.ederim canım hamileliğimin başından beri çölyak rahatsızlığın acaba çocuğuma zarar verirmi diye düşünüyordum korkum o yöndeydi. Bu yüzden çok endişeleniyordum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 282 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,786 yorum

184,000 üye

...