0 oy
809 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (385 puan)

Kızlar bugün 33 haftalık olduk, bizim gibi olan var mı? Nasıl gidiyor neler yaşıyorsunuz, uyku durumu, kasılmalar, ağrılar ne durumda? Benşm gibi pimpirikli misiniz, ters bişi olacak endişesi yaşayıp arada piskopata bağladığınız oluyor mu ?  Hadi konuşalım dertleşelim:)

Gebelik haftası 33

7 Cevap

0 oy
(258 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Bende yarin 33 olucam canim . genelde karnim sert ve bu beni rahatsiz ediyor hareketli bir bebegim var birde .arti dogum icin sabirsizlaniyorm ve surekli ruyamda dogumumu goruyorum bilinç alti galiba . genelde halsiz yorgun hic is yapma istegim yok . bel agrilarim var . hep uzansam birileri yemek falan getirse ben hic kalkmasam :))))

(385 puan)
Aynen bende bazen evde bir Katya olsa yemeklerimi yapsa istiyorum :)
-Reklam-
+1 oy
(216 puan)

31 haftalık olduk benimde çok kasılmalarım var ve karnım hep sert bu yüzden uyuyamıyorum bide bu aralar midemi hiiç hissstmiyorum yediklerim nereye gidiyo acaba şu an midem gurulduyor ne yesem diye düşünüyorum :)) 

0 oy
(85 puan)

Benim bel agrim cok oluyor uyumaya calisirken zorlaniyorim kasilmlarimda oluyor arada

0 oy
(1,218 puan)

Biz 30haftalik olduk sırt ağrıları başladı bende

0 oy
(67 puan)

33+4 iki gündür hareketleri azaldı diye acile gittik düşün tam nst ye girdik kıpır kıpır oynamaya başladı resmen oynuyo bizle sıpa :) bacaklarda uyuşma geceleri sık sık uyanma yada hiç uyuyamama yatınca dogrulamama eğilip kalkamama cok mu söylendim ne ama onlar icin değer sağlıklı olsunlar da :))

(67 puan)
Benimde 7 haftalık bi düşüğüm oldu bu hamileligime de doktorlar hep duser diye diye korkuyla endişeyle bu haftalara geldik Allahım korudu çok şükür elhamdülillah bize bağışladı bak 33 haftalık olmuşuz sağlıcakla kucağımıza alıcaz insallah annelik gerçekten kolay değilmiş şimdi annem daha bi kıymetlendi gözümde bizim için nelere katlanmışlar :))
(67 puan)
Allah kızını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cancazım
(437 puan)
Bugranın annesi ay bu kadar olur aynı durum bizde de var hatta iki üç gündür dile getiriyorum eşimede diyorum sen elini koyunca duruyor resmen korkuyor bence senden diyorum ama hep aynısı oluyor şaka gibi :))
(67 puan)
Arada hıçkırık tutuyo galiba o zaman istemsiz tık tık vuruyo anca onu hissedebiliyo çok gülüyorum Allahtan eşim bu duruma bozulduğunu çaktırmıyo alınmıyo :))
(385 puan)
Ain canım evlatlarımızı sağsağm kucağımıza alalım:)
0 oy
(252 puan)

kasilma agrim cok bnm 3 saa suruo baslayinca 2 gunde bi oluo nefes alamiorum bazn bugun rahat gecdi sukur zaman ne zmn gecicek sabirszlkla bekliorum 

0 oy
(2,631 puan)

Bende 32+4 um ama benim 4.bebeğim artık bu konuda master seviyesine geldim ister istemez pimpirik yapıyorum işte niye hareket etmedi niye sancim oldu gibi ama bir süre sonra geçiyor yani öyle herşey için doktora koşmuyorum sancim varsa duşa giriyorum dinleniyorum vs. Ama bu ara sancim arttı benim diğerlerinde bu kadar oluyormuydu hatırlamıyorum zor bir gebelik yaşıyorum bu kez diğer 3 bebeğime nazaran yine de şükür ayaktayım işimi gruyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 785 göst.
0 oy
4 cevap 447 göst.
0 oy
15 cevap 915 göst.
+1 oy
2 cevap 420 göst.

649,292 soru

3,420,660 cevap

4,252,299 yorum

183,509 üye

...