0 oy
490 göst.
17 Ekim 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde (223 puan) sordu
Merhaba kizlar. Bn gecen ayin 19 u adet oldum. Dun adet gunumdu adet olmadim. Son bir kac gundur goğuslerime dokunamiyorum. Yara gibi aciyo.Belim ağrıyo.  Bu gun sabahda bulantım oldu bayağı. Merak etdim test yaptim sonuc negatif erkenmi yaptim ondanmi cikmadi acaba ? Olsa cikarmiydi? 

7 Cevap

0 oy
17 Ekim 2021 (437 puan) cevapladı
Ben adet olmadığım ilk gün yapmıştım çıkmıştı geç dilenmeye olabilir bir kaç gün sonra olmazsanız tekrar yapın yada kan testi verin isterseniz daha doğru olur.  Rabbım gönlünüze göre versin 
-Reklam-
0 oy
17 Ekim 2021 (162 puan) cevapladı
Adet gününüz hiç sasmazsa dün yaptığınızda çıkardı bence. Ben adetten bir gün önce yapmıştım silik çıkmıştı. Adet günü kan verdim değerim çok düşük çıktı. Geç döllenme olabilir denmişti. Sizinki de geç döllenme olabilir. İnşallah hamilesinizdir. Bence testi bugün tekrarlayın. En azından silik olsa bile çıkıyor.
0 oy
17 Ekim 2021 (176 puan) cevapladı
Merhaba. Aynı benim gibi adete 1gun kalmış aynı belirtiler vardı diye test yapmıştım pozitif çıkmıştı.

Siz 19nu bekleyin gecikirse tekrar yapın testi.. 

Allah gönlünüze göre versin❤️
0 oy
17 Ekim 2021 (58 puan) cevapladı
Erken olabilir ben adetten 4 gün önce yaptım negatif çıkmıştı ama aynı belirtiler bendede vardı adet olacağım günün ertesi günü yaptım yani 5 gün sonra silik bir şekilde çizgi çıktı şuan 22 haftalık hamileyim
0 oy
17 Ekim 2021 (183 puan) cevapladı
Çok erken yapmışsın cnm 1 hafta 10 gün bekle 
0 oy
17 Ekim 2021 (1,039 puan) cevapladı
Günü geçmeden yapılan kan tahlilinde bile çıkmayabiliyor 3 4 gün sonra yap testi tekrar ben adet günüm geçince3.günü yaptım pozitif çıktı benimde şiddetli göğüs ağrım ve koku hasadiyetiyle anlamıştım 
0 oy
17 Ekim 2021 (1 puan) cevapladı
Merhaba, ben de son reglimi 19 Eylül'de oldum. Normal döngüm 25 günde bir oldugu için 15 ekimde yeni reglimi olmam gerekiyordu. Bahsettiğiniz gibi göğüs ağrılarım oldu. 15 ekimde test yaptım ve ikinci cizgim silik göründü. Ayni akşam hastaneye gittim kan testim de pozitif çıktı. Yarin ilk uzman muayeneme gideceğim. Arastirdigim kadarıyla erken fark etmisim ve bu şansmış. Birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapmanızı tavsiye ederim ya da hastaneye gidip kan testi verebilirsiniz. Gönlünüze göre olur umarım , beklediğiniz guzel haberleri en kısa sürede almanız dileğiyle. :)

İlgili bir soru bulunamadı


1,491,992 soru

24,379,305 cevap

348,605 kullanıcı

...