0 oy
424 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Dün suyum mu geldi acaba diye yazmıştım kızlar. Bugün yine ıslaklık oldu durdu hastaneye gittim. Ebe baktı 1 cm açıklık varmış o da yeni başlamış. Şu gelip gelmediğini anlamak için test yaptı şu degilmis akıntım çok fazla imiş. Sizce açılmayı arttırmak için neler yapabilirim? Bu hafta da doğum olmayabilir dedi ebe. Belki de iri bebek olduğu için sezaryene alinabilirsin dedi. Normal istiyordum ama neler yapmalıyım sizce. Bu arada hiç sancım çıkmıyor 
Gebelik haftası 39+0

4 Cevap

0 oy
(94 puan)
Geçmiş olsun canım bende 39+5 gün oldum hiç bir belirti yok. Bebeğinizin kilosu ne kadar
(58 puan)
Bence git kuzum ihmal etme.
(94 puan)
Salı günü randevum var.. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
(58 puan)
İnşallah canım güzel haberler alalım
(371 puan)
Bebeğin çokda iri değilmiş cnm hemen sezeryan demek için çok erken bnce
(58 puan)
İlk doğum canım inşallah açılmam olur da normal doğum gerçekleşir dua edin bana :)
-Reklam-
0 oy
(1,340 puan)
canım internette videolar var onları izleyerek hareket yapabilirsin yardımcı olacaktır :) sağ salim alırsın inşallah kucağına :)
(58 puan)
İnşallah canım Allah razı olsun:)
(1,340 puan)
senden de canım ❤️
0 oy
(211 puan)
Bende aynı şeyi yaşadım :)akıntımmış 1 cam açoklık vardı 1 hafta sonra gittim hala aynıydı akıntım çok fazla vajinam kitleniyor gibi sızı oluyor gece yataktü dönerken bile zorlanıyorum ama hala tık yok 40+1
(58 puan)
Ay aynı ben :)  hayırla gelsinler inşallah canım
(211 puan)
Amin amin inş:)
0 oy
(506 puan)

Yerleri silmeyi deneyebilirsin canım. Çoğu kişi son hafta yapıp faydasını görüyor. Bebek aşağı inip geliyormuş . Sonrasında sıcak suyla duş al. Merdiven inip çıkmak ta çok  iyi geliyor. Plates topun varsa üzerine oturup hafif hafif zıpla. Bol bol yürü. Eşinle birlikte olabilirsin. Giriş yolunu açıyor. Spermde rahim ağzını yumuşatıyo. Doktorların hastanede alttan şırıngayla rahim yumuşaması için verdikleri ilacın etkisini gösteriyormuş sperm. Bide hurma yemek iyi geliyo diye biliyorum. Bildiklerim bu kadar. İnşallah iyi gelir. 

O kadar kişi soruyor ki. Bu yazdıklarımı kaydettim kopyalayıp yapıştırıyorum. :) Kendimde bazen ne yapıyım diye açıp okuyorum :)

(58 puan)
Cooook teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun:)

651,113 soru

3,427,672 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...