0 oy
579 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
kapalı
Ya şimdi evde anlatıyorlar öyle işte normal doğumda vajina yırtılıyo yada kesiyolar falan diye gerçekten aşırı korkuyorum sancı dan o acıyı hissetmiyosun diyolar ama bir insanin bi yeri yırtılıyo gerçekten de hissedilmiyor mu??
Gebelik haftası 19+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevap

0 oy
(1,306 puan)
Herkesin doğum şekli farklıdır. O tarz hikaye anlatanları dinlememek lazım. Nasıl ki her hamilelik farklı her doğumda farklı. Şu an bende aşırı korkuyorum ama bebeğim için sağlıklı olan doğum hangisi ise onu tercih edeceğim. Sonuçta ağrı da olsa sancı da olsa ucunda ölüm yok. Ters bir durumda sezaryene alıyorlar zaten. Bende ilk haftalarda öyleydim gerek buradakiler destek oldular gerekse okuduğum makaleler izlediğim videolar yardımcı oldu. Kimseye kulak asmayın 
(58 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(190 puan)
Eskiden olsa zordu tabi korkulacak kadar vardı ama herşey şimdi çok daha kolaylaştı doktorlar en sağlıklı şekilde doğurman ve en az acıyla doğurman için ellerinden geleni yapıyorlar kendini böyle şeylerle korkutma derim herkesin doğumu da aynı olmaz ki bünyene bağlı. Hamileliğin tadını çıkarmaya çalış bu hayatımızda sürekli olağan bişey değil yani. 
(58 puan)
Evet tabiki öyle
0 oy
(3,751 puan)
Acı his etmezsin canım bende normal doğum yaptım 
(58 puan)
İnşallah yaa
0 oy
(347 puan)
Cnm hamilelikte en büyük hatam doğum şeklini düşünüp kafaya takmamda iyi bişey değilmiş. Çünkü bu bebegide etkiliyor oda strese giriyor. Normal olarak senden etkileniyor. O yüzden kim ne derse Nesin sen hamileliğin tadını çıkar mutlu bı hamilelik demek mutlu bir bebek demek. Bunu doğumdan sonra anlarsın. İlk gebeligimdeki hatamı şimdi yapmamaya calisiyorum doğum şeklini düşünmüyorum herşeyi kafama takip sinir olmuyorum hiç birşeyi stres yapmıyorum Allah büyük akışına bırak. Bende normal doğum yaptım çok şükür dikişim vardı ama hiç acı vs hissetmedim doktor iğne yapıyor farkına bile varmiyorsun ağrı esigim düşüktür benim dusun ben bile hissetmedim tek korkum büyük tuvaletti onun için yememe dikkat ettim onuda sıkıntısız atlattım 1 haftaya dikis falan kalmıyor. Her doğum zor cnm ama en güzel olanı bebeğini görmek o dünyalara bedel boşver kimseyi dinleme akışına bırak en güzeli ;) 
(58 puan)
Çok teşekkür ederim haklısınız
0 oy
(61 puan)
İlk gebeliğimde hiç doğumdan korkmadım. Güzel doğum hikayeleri okudum dinledim. Beni ters köşe yapacak olumsuz birşey okumadım. Çok şükür güzel bir doğum oldu. Doktorunuz iyi bir doktor ise rahatlayın. Rabb'im yardım ediyor. Ben son haftalarımda çok hurma yedim. Size de tavsiye ederim. 
(1 puan)
Hangi hurmadan yediniz
(58 puan)
Teşekkür ederim yerim bende
0 oy
(57 puan)
Hiç korkma canım duymuyorsun bende korkmuştum ama hiç duymadım şimdi 10 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı
(58 puan)
İnşallah amin canım
0 oy
(355 puan)
Ewt canim hissetmezsin cunku uyusturuyolar. 
(58 puan)
Sağol teşekkür ederim

652,175 soru

3,431,969 cevap

4,264,790 yorum

184,327 üye

...