0 oy
283 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (28 puan)
Merhaba hanımlar kontrolüm vardı gittim suyun fazla dedi doktorum, şekerden olabilir dedi test yaptım şeker normal çıktı, suyun fazla olduğu durumlarda %10 bebekte sakatlık oluyo dedi doktor ama senin ultrason da görünen bir sakatlığın yok dedi korkma dedi bazen su fazla olma nedeni bilinmiyormus, Ben tarama testlerini yapmadım, ama ultrasondan bakınca herhangi bir sorun da görünmüyor, aynı durumu yaşayan var mı, sabahtan beri içim içimi yiyor kimseye belli etmiyorum ama çok üzgünüm. 
Gebelik haftası 26+4

5 Cevap

0 oy
(148 puan)
Hiç kendinize dert etmeyin strese girmeyin benimde suyum doğuma kadar fazlaydı oğlum sağ salim kucağımda çok.şükür aynı şekil bir tanidigiminda öyleydi onunda oğlu sağ salim kucağında.. Şeker testi yapmismiydiniz?
-Reklam-
0 oy
(1,372 puan)
Yine moral bozmak için elinden geleni yapan bir doktor daha 
0 oy
(18 puan)
Bana da doktor suyun fazla dedi.Ben tarama testlerini yaptırdım herhangi bir sorun yoktu .Tekrar  doktora gittiğim de suyun bazen önde toplandığı ve fazla göründüğü söyledi. Bana da suyun normal dedi sonra.
0 oy
(35 puan)
Merhaba, 

Benim de son haftalarda birden sebepsiz suyum aşırı derecede arttı. Bir süre şekerimi takip ettik. Şeker sıkıntım yoktu, başka bir sorun da görünmüyordu. Benim doktorum oldukça rahat biriydi, bazen sebepsiz de bu sorunun ortaya çıkabildiğini söyledi ama sezaryen önerdi. Çünkü su fazla olduğunda suyum gelirse kordon şıkışma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Ben normal doğum istediğim için devlette 2 doktora daha danıştım. Onlar beni de aynı sizi korkuttukları gibi korkuttular. Kalbinde sorun olabilir, yoğun bakım olan bir hastanede doğum yapın falan dediler. İnanılmaz stres olmuştum ama çok şükür ki doktorumun dediği gibi bir sorun olmadı, sağlıklı doğdu bebeğim. İçinizi ferah tutun, inşallah siz de sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız
0 oy
Kendini üzme artık bebek büyümüş düzenli tekmeleri hareketli ise inşallah bir sorun çıkmaz ultrason her şeyi ortalama hesap alıyor öyle sana bilgi veriyor ama her bebek her hamilelik aynı değil gen etkeni de var kimi büyük kimi küçük aklına gelen her şekilde doğarlar önce kendi ailen ve eşinin ailesi ne bak böyle bir sorunu olan biri varmı yoksa hepsi saglikliysa kafaya takma geçmiş olsun

İlgili sorular

652,056 soru

3,431,436 cevap

4,264,222 yorum

184,295 üye

...