0 oy
175 göst.
Doğum kategorisinde (10 puan)

Spinal anestezi ile sezeryan oldum 2 gün önce. Sorulari olan varsa yanitlayabilirim:)

4 Cevap

0 oy
(48 puan)
Canım bende 2 ay sonra olacağım inşallah, iğne vurulurken cok acıdı mı ondan cok korkuyorum. Birde bacaklarını hissetmeye başladıktan sonra çook ağrın oldu mu? 
(10 puan)
Spinal iğneden bende aşırı korkuyordum. Ama çok az hissediyorsun. Damar yolu açılırken daha çok acıyor yani. İğneyi yapmadan önce soğuk bir sey ile siliniyor. Lokal anestezi sağlıyor sanirim o. Bacaklarımı hissetmeye baslayinca kesik sizisinida hissetmeye başlıyorsun, o ara bir ağrı kesici istersen daha rahat geçiyor. Sağlıkla kucağına al inşallah:)
(48 puan)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
(10 puan)
İçiniz rahat olsun :) bol bol dua ederek, çabucak geçip gidiyor.
-Reklam-
0 oy
(186 puan)
Sonrasi cok aci oluyor mu bende 2 gün sonra olucam.ayaga kalkabildiniz mi,uyumak vs sorun oldumu?
(10 puan)
Sağlıkla kucağınıza alin inşallah. Operasyon 11 gibi bitti, ben ilk yuruyusumu akşam 5 gibi yaptım. İlk kalkarken birazcık zor geliyor ama yürüdükçe aci azalıyor. İkinci gün otururken, yatıp kalkarken ağrı oluyor ama ilk gün ki kadar değil. Uyku kısmı sezeryandan bağımsız bebisle ilgili. Benimki hiç uyumadigi için sürekli emzirmeye çalıştım. İki günde toplam 3 saat ancak uyuyablmisimdir.
(186 puan)
Sütünüz geldimi ne güzel masallah darisi basima:)
(10 puan)
Sütle ilgili normal ya da sezeryan olması ile ilgisi hiç yok. Benimle aynı gün normal doğum yapan kadinda bir damla süt gelmzken bende az da olsa damlıyordu. Tam miktarı ortalama 72 saatte oturuyor. Yani başta sütun az gelmesi çok normal, az da olsa bol bol emzirmeye çalışın birde zaten canınızla uğraşırken süt olayına çok yoğunlaşmayin. Cunku saatler ilerledikce miktar artıyor
0 oy
(364 puan)

Allah analı babalı büyütsün inşallah <3

Bende 6 kasımda olacağım hayırlısıyla, sezaryen öncesi işlemler neler tahlil pcr, doğumdan sonra yapılan ağrı kesiciler vs doğum için ödediğiniz ücrete dahil miydi ?

Birde dikişlerden dolayı duş almanıza izin verildi mi yada ne kadar süre sonra önerdi doktorunuz? 

(364 puan)
Birde ne kadsr kaldınız hastanede :)
(10 puan)
Amin hepimizinkini inşallah :) kan, idrar ve pcr testi yaptilar bana. Pcr için bir gün önceden çağırdılar hastaneye. Ağrı kesiciler, spinal anestezi, yatak ücreti, operasyon hepsi fiyata dahildi. 6 bine yakın tutuyor. 2 gün bitiminde sezeryan koruyucu bant ile ayakta dusumu alabildim, izin verdiler yani. Hastanede 2 gün kaldim :)
(364 puan)
Çok teşekkür ederim, geçmiş olsun bu arada ❤
0 oy
(453 puan)
Kacinci haftada sezeryanina gun verildi canm 
(10 puan)
38+1 de verildi. Ama benim özel durumum vardı ( miyom ameliyati geçirdiğim için)

İlgili bir soru bulunamadı

651,262 soru

3,428,326 cevap

4,260,845 yorum

184,084 üye

...